Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párválasztáskor a potenciális hűség, tervezhetőség kinek mennyire számít?
Az egyik legfontosabb tényező. Olyannal minek jöjjek össze, aki csak játszadozni akar, akinek csak egy leszek a sok közül?
26/N
Semennyire. Ha komolyat akarok, jó ha a másik is, de ha nem, ez van. Majd lesz aki komolyabbat akar. Csak az ékvezet számít. Minden tapasztalattal több lesz az életem. Nomeg poliamór vagyok, szóval ha van alkalmam egyszerre sok emberrel ismerkedek.
Én ilyen vagyok kamasz korom vége óta, és halálomig ilyen leszek. A nememtől is független ez a nézet.
Nekem a hűség nagyon fontos, a hűtlenségtől hányni tudnék és a hideg futkos a hátamon - mármint nyilván az, hogy én mit érzek az illetővel kapcsolatban, mik a tapasztalataim. Tűrhető emberismerőnek tartom magam, de vannak olyan szociopaták, akik olyan jól tudnak hozni bármit, ami szerintük vonzó a másiknak...
Tervezhetőség - minimális mértékben. Az ilyen nagyon kényszeresen előre tervezgetőket, akik már eldöntötték, hogy melyik évben milyen nemű gyerekünk születik, és azt hogy fogják hívni, hol lakunk majd és milyen fajtájú kutyánk-macskánk les, az inkább taszít.
31N
Számomra ez lenne, ez volt a legfontosabb szempont. Az exemtől is csak annyit kértem, ha már nem akar velem lenni, mondja meg nyíltan, ne hazudjon, ne játszmázzon, csak szakítson tisztességesen és ne csaljon meg. Hát nem sikerült neki...
Számomra a megcsalásra nincs bocsánat, a legundorítóbb cselekedetek egyike, semmi más nem zavar ennyire.
Mert számomra ez olyan, hogy az addigi kapcsolatot veszi semmibe az, aki ezt megteszi. Szóval, ha együtt vagy valakivel 3-4 évig és után megcsal, akkor az egy jelzés, hogy ez a 3-4 év semmit nem jelentett, nulal tisztelettel és megbecsüléssel van/volt irántad. És ez nagyon nem oké...
4-es,teljesen egyetértek.
Ugyanennyit kértem az exemtől, 8 évünk repült a kukába. Egy kérésem volt, azt sem tudta tiszteletben tartani. Pedig mondtam neki, hogyha nem szeretne már velem lenni, akkor menjen, én nem zárom be és nem várom el, hogy boldogtalan legyen mellettem. Nem-nem, neki magával van baja, de rendbeteszi magát. Hát rendbetetette inkább, mással...
Ezekután nem tudom, hogy lehetnék óvatosabb.
De nyilván, továbbra is elvárnám a hűséget is és azt, hogy lássam az illetőn, hogy velem tervez.
Bár manapság már semmi sem garancia, minekután az exem is az incidens előtt hozta fel magától az új lakásba költözést. De remélem, hogy csak rosszat fogtam ki legutóbb és nem gyakori az ilyen ember..
Ha komoly kapcsolatot keresek, komoly kapcsolatban gondolkozom, ez az első és legfontosabb szempont. Ha ez szemmel láthatóan nincs meg, tart amíg tart, de nem teszek olyan komoly erőfeszítéseket.
30F
Alapvető fontosságú a legtöbb embernek.
Nekem férfiként ugyanúgy mint a legtöbb nőnek. Azért van az hogy a ribi természetű lányok egyből mennek a levesbe ha komolyat szeretnének, mert a férfiaknak nem kell egy olyan nő, akinek alaptermészete hogy bárkivel lefekszik (talán akár kapcsolatban is), az mélységesen visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!