Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párválasztáskor a potenciális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párválasztáskor a potenciális hűség, tervezhetőség kinek mennyire számít?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok

2021. márc. 2. 19:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Köszi, remélem, neked is szerencséd lesz majd, én sajnos háromszor fürödtem be vele, háromszor hagytak ott önhibámon kívül, de hosszú távon nyertem vele, hogy egyik sem maradt velem.

Amúgy nem tudom, miért mondják sokan, hogy elég nőnek lenni és akkor kezdeményeznek, ez nagyon nem igaz, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy az utóbbi egy évben hányan írtak rám (tehát nem randiról van szó!) :"D

23 nő

2021. márc. 8. 14:43
 22/29 anonim ***** válasza:

Talán azért 21# mert a legtöbb férfi azt is meg tudja egy kezén számolni hányan írtak rá egész életében!

Még aktív társkeresőzéses évtizedekkel is előfordulhat, én pedig 28 évesen tapasztalom ezt.

Neked sem lehet egyszerűbb, de egy nőnek a helyzete általában egyszerűbb, csak az nem feltétlen jobb tudom

2021. márc. 8. 14:56
 23/29 anonim ***** válasza:
Sokszor kezdeményeztem én is a másik nemnél, persze mindegyiknek tetszett, hogy nem neki kellett megtennie az első lépést, de mindig az lett a vége, hogy emiatt a kezdeményezés miatt könny prédának tartottak, vagy azt feltételezték, hogy kapcsolaton belül is ilyen lazán ismerkednék, máskor pedig egy idő után nem érezte magát elég férfinak, mert az ő szerepkörébe tartozott volna az udvarlás, úgyhogy én meghagytam a férfiaknak onnantól kezdve a kezdeményezést. Ha eléggé szeretne tőlem valaki valamit, akkor úgysem lesz kifogása ellene, ha meg én is szeretnék tőle valamit, akkor nyilván én is tenni fogok a dolog alakulásának érdekében. Ha esetleg olyan ír rám, aki nem szimpatikus vagy éppen kapcsolatban vagyok, akkor mindig megmondom, hogy nem szeretnék ismerkedni, de akkor meg elég gyakran megkapom az utcalány jelzőt :D
2021. márc. 8. 15:08
 24/29 anonim ***** válasza:

Nagy keménycsávó lehet az aki társkeresőn benyögi egy elutasításra válaszul hogy "k.rva"!

Hallottam én is erről már hogy sok férfi így nyomja, meg küldi a pöcsszelfit a csajoknak, nekem csak az nem fért a fejembe soha hogy erre bármelyik nőnél hogy van igény?? Mert ha sokan így csinálják akkor teljesen bizos hogy nagyritkán sikeres ez a tapló módszer, míg a szerény kedves levelek (amiket én is használtam) nagyon ritkán jönnek be lányoknak, egyszerűen nem érdekli őket.

De én legalább egyszer sem k.rváztam le az illetőt utána.

2021. márc. 8. 15:51
 25/29 anonim ***** válasza:

Senkinek nem jonnek be a pocsszelfik. Életemben nem találkoztam ilyennel,akőneki tetszett volna. Nincs rá igény, de pl a pedofilsagra sincs igény, és mégis létezik, szóval hülyeség azt állítani, hogy az van,amire az emberek igényt tartanak. :D

Tinderen meg nem volt ilyen,de pl instagramon volt,hogy random ramirtak ismerkedesi szándékkal vagy pl itt gyakorin is és ha elmondtam,hogy nem akarok ismerkedni,akkor jott a krvázás meg hogy magasak az igények, adjak lejjebb és társai 😅

23 nő

2021. márc. 8. 16:02
 26/29 anonim ***** válasza:

A pöcsszelfik inkább a régebbi társkeresőkön volt gyakori, néhány csajtól hallottam hogy korábban ez eléggé jellemző dolog volt, kaptak ilyeneket

Kritikai cikkben olvastam hogy néhány tárkeresőben gyakoribb, másoknál ritkább, nem tudok róla hogy manapság is jellemző lenne

Én nem hasonlítanám a pedofíliára, és nem lehetek biztos benne hogy ez eredményes volt, de ha sokan csinálták talán volt akinek bejött

2021. márc. 8. 16:13
 27/29 anonim ***** válasza:

Köszi!

Ha már most látod, hogy hosszútávon nyertél azzal, hogy azok a kapcsolatok befejeződtek az elég pozitív :)

Mondjuk az érdekes, hogy alig kezdeményeztek nálad. Őszintén szólva én is azt hinném, hogy nőként csak válogatni kell, mint a boltban😅

Ha van/vannak aki/akik szimpik, bátran adj nekik jeleket. Pl. Mosolygj, keresd a szemkontaktust. Ha valaki alapból bátortalan, de kapja a jeleket akkor ha van egy kis vér a pucájában venni fogja a lapot ;)

23/f

2021. márc. 8. 18:36
 28/29 anonim ***** válasza:

Kedves 27-es !

Tudom, hogy hogyan kell ismerkedni, nem volt vele problémám (legalábbis eddig a vírusos időszakig), de akkor is csak a nem megfelelő emberek találtak be, akikről idővel mindig kiderült, hogy komolytalanok. Tudni kell, hogy sosem vonzottak a rosszfiúk, nem tartottam vonzónak, ha több más csajt is szédít egyidejűleg vagy az ismerkedés alatt napokra eltűnik, ennél értékesebbnek tartottam az időmet.

Sajnos senki sem "áll sorban" értem, de már nem igazán tudom, hogy mi az, amit fejleszthetnék/fejlesztene kéne még magamon, hogy bevonzzak végre a megfelelő embert :D Ha írsz nekem privátot, szívesen megadom az elérhetőségemet, hogy akár egy objektív véleményt mondj a külsőmről.

23 nő

2021. márc. 9. 12:06
 29/29 anonim ***** válasza:

Kedves 28-as!

A vírus bizony rendesen leszűkíti a lehetőségeket. Most az online téren kívül máshol nem is nagyon lehet. Hacsak nincs hatalmas mázlija az embernek.

Azt megértem! Engem se az olyan lány, aki mellettem még x egyéb sráccal írogat vagy találkozik.

Nem hinném, hogy bármin is változtatnod kéne (az írásaid alapján). Nem lehet, hogy kissé túlzottan ráfeszültél a témára és tudatalatt ez tart távol a megfelelő személytől?

Okés, írok! :D

23/f

2021. márc. 9. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!