Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párválasztáskor a potenciális hűség, tervezhetőség kinek mennyire számít?
Mindenkinek jár a keksz a válaszért....
A való életben ehhez képest a társkereső nők miért nem a rendes, láthatóan tisztességes, családot alapító pasiknál állnak sorban, hanem a magamutogató, jólkinéző, még anyagi biztonságot sem feltétlen nyújtó férfiaknál? Ha van egy rendes pasijuk, miért azon agyalnak, hogyan lehetne megcsalni valaki ilyennel, milyen izgalmas lenne?
11: Attól függ, hol nézed. A tinder és hasonlókból ne indulj ki, ott eleve azok a nők vannak akinek nem megfelelő a párkapcsolata (vagyis ne azt nézd, hogy azoknak csak Brad Pitt kéne, hisz nem véletlen vannak egyedül)
A szomszédságodban vagy a kollégáid feleségei között nézz szét, ők másabb csajok lesznek.
Volt párom tipikus kedves lány a szomszédból, 4 év után megcsalt egy ilyen menőgyerek egyetemi csoporttársával.
Kolléganő eljegyezve, a párjával hivatalosan a házuk telkét keresik, ehhez képest a karácsonyi céges partin smárol az egyik pasival, most meg az irodában láthatóan flörtöl egy másik menő sráccal. Ő sem a cicababa / húdejónő kategória.
Lehet,hogy csak a magam nevében beszélek, de én pl pont azért vagyok fent Tinderen,mert eddig a való életben elindult kapcsolataim mindig úgy alakultak,hogy kiderült a másik félről, hogy mégsem vágyik komy kapcsolatra, ezek után gondoltam,talán ha más környezetben keresek párt, több sikerem lesz. Nem mindenki ribizli,aki fent van a tinderen.
A kérdésre válaszolva pedig nekem is fontosak ezek egy komoly kapcsolatban (mondjuk nem tudom,milyen a komolytalan,én minden kapcsolatomat komolyan veszem,ha már ki van mondva,hogy egy pár vagyunk) ,de valahogy azt tapasztalom, hogy a korosztalyombeli fiúk egyáltalán nem erre vágynak, hanem a hoditasra, hogy minél több lányt megfektessenek, mert az milyen izgalmas,akinek a figyelmeert versengeni kell őt másik palival... szóval hiába szeretném én ezt és vágyom egy ilyen párra, egyelore nem találtam.
23 nő
Ezek nagyon fontosak.
Nekem konkrétan leginkább azok, hogy hosszabb távon is egyezzenek a terveink és egy hullámhosszon legyünk (Pl. ne akarjon elköltözni mondjuk külföldre, ha én mondjuk nem akarok).
Akkor járj kicsit nyitottabb szemmel. :)
Hidd el a legtöbben nem hódításra, hanem csak egy szerető-hűséges társra vágyunk.
Amúgy meg kereslet-kínálat. Egy gazdag-szépfiú, akiért minden lány odavan persze erre megy. Mert tudja, hogy bárkit megkaphat és, ha meg majd kedve tartja simán megállapodik egy fullos valaki mellett. Addig meg skalpokat gyűjt.
Nőknél ugyanez. Gyönyörű lány, minden srác csorgatja a nyálát utána, nyilván ki fogja élvezni a helyzetet.
Ezen nem kell csodálkozni. Csakhát észre kéne venni a kevésbé fullos vagy mondjuk úgy simán átlagos pasikat/lányokat; ami ugye annyira már nem egyszerű, mert mindenkinek a legjobb kell :)
23/f
Elég vonzó vagyok én is,nem gondolnam,hogy a külső mindig összefüggésben állna azzal,hogy ki mire vágyik.
Egy kevésbé vonzó srác is vagyhat csak szexre,és egy vonzó srác is várhat komoly kapcsolatra.
Nyilván mindegyik beharangozta,hogy már elég érett egy komoly kapcsolatra,azt szeretné, egy hűséges és szerető társat, de aztán előbb utóbb kiderült, hogy amikor ez mind megvolt, inkább mégsem kellett,mert fogalmuk sem volt róla, hogy bizony munka nélkül nem működik egyik kapcsolat sem. Ha tudtam volna,hogy igazából úgy vannak vele,hogy nem tudjak,mit akarnak épp vagy nem komolyban gondolkodnak, le sem álltam volna velük, de sajnos megy a megtevesztes akár hónapokig, amíg végül képesek benyögni, hogy hát mégsem erre vágytak...
23 nő
Mindig nem áll összefüggésben, csak gyakran előfordul.
Sajnálom, hogy nem volt szerencséd eddig :(. Van, hogy az ember rosszkor van rossz helyen és tökéletes érzékkel kiválasztja az olyanokat, akik nem érdemelnének esélyt.
(Ez velem is előfordult 2x, bár lehetett volna több eszem).
Mást nem tehetsz csak próbálkozol tovább/nőként elérhető vagy.
Mivel vonzó vagy (vagyis azt írtad) teljesen kizártnak tartom, hogy egy normális valaki idővel ne figyelne fel rád...nagy számok törvénye:) Csak te is vedd észre őt (ez sem egyszerű).
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!