Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyári munka miért számít szitokszónak társkeresésnél?
Dehogy akarok belekötni, csak ebbe az általánossá váló általánosításba kapaszkodva fejtettem ki amire gondolok.
Arra akartam kilyukadni csak, ha már nem tartozol xy szakmunkásnak semmivel (nem te te, csak hipotetikus te), akkor nem kell azt megindokolni, hogy szakmunkások közt sok a böszme. Csak mert ezzel azt üzened, hogy a böszme emberekkel nem kokettálsz, de ha elég rámenős, akkor bebizonyítaná, hogy ő nem böszme, aztán...áhh úgy is tudod mire célzok. Kellemetlen huzavona csak, amire semmi szüksége se neked, se neki.
Nálunk a meló helyen 2 fiatal , majdnem pálya kezdő mérnök mondja meg nekem és kollégáimnak , hogy mikor mit csináljunk és mikor mennyit kell dolgoznunk , ráadásul az egyik ( lány ) .
Senki nem meri kétségbe vonni a parancsaikat , mert azt nagyon szigorúan veszik , könnyen az állásunkba kerülhetne .
Mondjuk a lány vezetőnk talán élvezi is , hogy ő parancsolhat nekünk , sokszor hangzik el tőle , hogy azt csináljuk amit ő mond , mert ő a főnök és erről nem nyit vitát !
Sok esetben a lány vezetőnk , nem látja át ( logikusan ) az általa kiadott munkánkat és csak mondja , mondja , hogy gyorsabban , szedd össze magad , hogy hogy csak ennyit csináltál , tessék többet teljesíteni s nem érdeklik a magyarázataink , mert itt akkor ismét jön az , hogy akkor is ő a főnök és akkor is azt kell csinálnunk , amit ő mond stb !
Ha bárki ellenkezik , már is könnyen repülhet !
Nálunk sem közvetlen a két fiatal mérnök dönti el , hogy kinek kell mennie és kinek nem , de mindkettő mérnök és maga az igazgatónk is mérnök és ami közös bennük , hogy mind a három vezető , nagyon szigorú , ugyanis korábban a volt közvetlen vezetőnknek , neki ment egy akkori , volt kollégám , olyan súlyossá vált köztük a nézet eltérés , hogy tettlegességig fajult a dolog , amiért tiszteletlenül és megalázóan beszélt kollégámmal a volt főnököm .
Persze szinte mindenkivel hasonló módon beszélt s viselkedett a volt főnök , csak a volt kollégámnál végleg be tellett az a bizonyos ( pohár ) !
Aztán kaptunk új , fiatal vezetőket s sokkal , de sokkal nagyobb lett a szigor , az óta egy nem tetsző szóért már figyelmeztetés jár , a következőért , elbocsájtás .
63 S voltam ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!