Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A gyári munka miért számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyári munka miért számít szitokszónak társkeresésnél?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm dolgozik gyárban (mondjuk nem gyártósori betanított munkát, de azért mégsem iroda). Van, aki csarnokvezetőként, technikus végzettséggel nagyjából nettó félmilliót hazavisz. A CNC-sek sok helyen szintén nem keresnek rosszul. Miért szégyen mégis, ha egy férfi ilyen munkát végez?

2021. ápr. 15. 15:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%
A sztereotípiák miatt. Egy gyári munkásról, főleg aki szalag mellett dolgozik, sokaknak az jut eszébe, hogy az illető tanulatlan, ezért nem vitte többra. Mi tagadás, tényleg vannak olyan gyári munkások, akik teljesen megfelelnek ennek a sztereotípiáknak, és akik legalább egy ilyennel találkoznak, elkönyvelik az összes többit is ilyennek.
2021. ápr. 15. 18:56
 32/69 anonim ***** válasza:
80%
#29: amugy senki nem nevezi ertektelennek a gyari munkasokat, mert szukseg van rajuk is, de azert ne essunk mar at a lo tuloldalara, hogy a diplomasok eletkepelenek es hasznotalanok, bezzeg a gyari munkasok...!
2021. ápr. 15. 18:59
 33/69 anonim ***** válasza:
58%
#29 csak az a különbség, hogy a te munkádat még egy csimpánz is meg tudja csinálni, a szellemi munkához viszont nem kevés tudás kell. De neked felesleges magyarázni, mikor el sem tudod képzelni, mit jelent a szellemi munka.
2021. ápr. 15. 19:01
 34/69 anonim ***** válasza:
0%
Tényleg? Ezt nem tudtam :D Akkor itthon is meg külföldön is nagyon jól megfizetik a munkám :) Igaz csak alkalmazott vagyok de nettó 4kiló havonta külföldön meg havi 1 misi a kezdőfizú és azonnal mehetnék szóval igen ,gratula ! :D
2021. ápr. 15. 19:07
 35/69 anonim ***** válasza:
67%
34 Ebből is látszik, hogy meg sem érted, miről beszélünk. Nem a pénz a lényeg. A szakmunka nagyon fontos és megérdemled, hogy megfizessenek. Emberileg sem nézünk le. De mindenki mást vár el párkapcsolatban. Én például műveltséget, kultúrát, akár vitakultúrát, és még egy sereg más dolgot. Vicces, hogy a szemedben én vagyok a felszínes, nem az aki a sok pénzt meg az autót várja el, de kinek mi.
2021. ápr. 15. 19:57
 36/69 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig tiszteltem és tisztelem a mai napig a tanult embereket , szakmunkás létemre , de az a tapasztalatom , hogy nem minden esetben jár együtt a diploma az intelligenciával .

Azt is elismerem , hogy a szakmunkások többségét is fel lehet ismerni általában a viselkedésükről , stillusukról .

Viszont egy jó szakember az mindig értéket képvisel , legyen az orvos , vagy egy autószerelő !

2021. ápr. 15. 20:11
 37/69 anonim ***** válasza:
70%

#36 nem minden esetben jár együtt a diploma az intelligenciával

De még mindig sokkal többször, mint a szakmunkások esetében😅Na de ne sértegessük egymást, én is úgy gondolom, hogy egy tisztességes szakmunkás, mint amilyennek te tűnsz, pont annyi megbecsülést érdemel, mint egy diplomás - de közülük is csak a tisztességesek.

2021. ápr. 15. 20:16
 38/69 anonim ***** válasza:
16%
14-es. Honnan ez a sztereotípia, hogy, ha valaki gyári munkás, akkor már csak műveletlen tahó lehet.Fülöp herceg kazánfűtő volt, akkor ő is csak egy műveletlen tahó a szemedben?
2021. ápr. 15. 21:18
 39/69 anonim ***** válasza:
18%
14-es gróf Somssich Zsigmond pedig segédmunkásként dolgozott, akkor bizonyára ő is egy műveletlen bugris a szemedben.... [link]
2021. ápr. 15. 21:21
 40/69 anonim ***** válasza:

Igen kedves 36 s , valóban nem is sértésnek akartam szánni azt , amit írtam előzőleg .

Valamint köszönöm a kedves szavaid velem kapcsolatban , hogy én is érdemlek számodra annyi megbecsülést , mint egy diplomás .

Nem azért , de sok esetben mikor randiztam egy hölggyel a beszélgetésünk folyamán és , ahogyan viselkedtem , mikor ki derült , hogy én szakmunkás vagyok , nem akarta elhinni , azt gondolta csak viccelek vele és jólesett még akkor is , ha nemet mondott a folytatásra , mikor a végén közölte velem , hogy kellemesen csalódott bennem .

Ezzel természetesen nem azt akarom mondani , hogy én felérek egy diplomás ember szintjével , mert nyilván iskolázottság és társadalmi szempontból nem .

Csak voltak vezetőim , akik elég kutyául bántak velem , megalázóan szóltak és beszéltek hozzám és úgy is viselkedtek , mint ha egy senki lennék , főleg idegenek előtt !

Holott én azt gondolom , mindig megadtam nekik a tiszteletet , de sajnos nem érdemelték meg !

Volt pozitív példa is , mert olyan vezetővel is volt dolgom , aki közvetlen volt és tisztességes , segítőkész és megértő .

Ez oda vissza érvényes szerintem , mert kollégák között is voltak , rossz indulatúak és normálisak is !

Csak sokan általánosítanak talán , de itt is , mint mindenütt igaz a mondás , hogy tisztelet a kivétel alól !

Amúgy az ismerkedéshez vissza térve , nekem is az a véleményem , a diplomás legyen a diplomással a szakmunkás meg a szakmunkással , mert úgy is nézeteltérések lennének a különbségekből , előbb vagy utóbb .

2021. ápr. 15. 21:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!