Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor az utolsó gyári munkásnak, a buszsofőröknek, bolti eladóknak de még a közmunkásoknak is van párja akkor aki incelként definiál magára az miért nem talál társat?
Utolsó gyári munkás, bolti eladó meg buszsofőr...
Oké, már felhúzni sem tudom magam ezen. Mi vagyunk a társadalom legnagyobb része. Nem az utolsók, te... baromarcú, hanem a java.
Ilyenkor annyira kíváncsi lennék rá, hogy te, akinek ilyen pocsék jelleme van, vajon milyen körülmények között él. Legalább barátnőt nem fogsz találni, az nem olyan, mint egy diploma, hogy apu segít, és ez azért megnyugtat. 😃
30/N utolsó gyári melós
23
Nekem szántad? Mert ha igen, én is dolgoztam gyárban érettségi után, de nem fizet sokat ezért beiratkoztam egy 2 éves logisztikai tanfolyamra.. :) Most végeztem az első évet..
"A betelefonáló csávó Finnországban élő mesterszakot végzett sikeres diplomás informatikus volt. A mai világban már ő se talál barátnőt."
Mi az, hogy "már" ő sem talál? Máskor pont azon sírtok, hogy minden nőnek az informatikusok és a mérnökök kellenek.
Az ismeretségi körömben többnyire (több)diplomás emberek, orvosok, mérnökök, kutatók, biológusok, matematikusok, tanárok vannak, és érdekes módon senkit nem ismerek, akinek annyira nem ment volna a pártalálás, hogy incellé vált volna. A többség hosszú kapcsolatban van, esetleg házas.
Persze a tanultság nem befolyásolja a kinézetet és ritka esetekben az érzelmi alapon való, szélsőséges, objektíven nézve f#szságokhoz való vozalmat sem. Egy sokdiplomás, milliomos cégvezető is lehet kinézetre egy nyomorult lúzer és egy professzor is lehet balatontagadó vagy bármi hasonló, de azért egyáltalán nem ez a jellemző. Arról van szó, hogy egy nőnek te magad, a teljes személyed minden külső-belső tulajdonságoddal együtt kellesz vagy nem kellesz, nem bocsáthatod áruba csak a státuszod, vagy csak a kinézeted, vagy csak a rendeskedvessrácságod (ha épp ez a pozitívumod), mert ha a többi egy nagy nulla, akkor máris nem vevő rád senki.
"Nekem szántad? Mert ha igen, én is dolgoztam gyárban érettségi után, de nem fizet sokat ezért beiratkoztam egy 2 éves logisztikai tanfolyamra.. :) "
Na hát azzal sem fogsz sokkal többre menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!