Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért van ha gazdag férfi ismerkedik aki kövér, az apuci- macika, ha egy gyári melós ismerkedik aki szintén kövér, azt már disznónak mondják?
Párom barátnőinek a beszélgetéseit szoktam hallgatni mikor itt vannak.Állandóan a társkeresés a téma náluk, mert nincs nekik állandó kapcsolat, persze társkeresőzés megy, de senki nem jó ezért meg azért.
Viszont egy ideje figyelem amikor beszélgetnek, és ez megfogott.
Ha valamelyiküknek jómódúbb férfi írt és nem volt sportos, nevezzük magyarul kövér volt, akkor jajj így a mackóm, meg apuci test jajj de szexi, de kiderült egy hasonló testalakatú férfiről hogy gyárban sormunkás, mindjárt, jajj de kövér, dagadék, nem tetszik, miért nem sportol.
Miért van sok lány internetes társkeresőkön ilyen véleményen az ott jelen lévő férfiakról?
1-es ez jó.
Ezt még nem láttam.
Nem akartam kocsikat a kérdéshez írni, mert fölösleges, inkább a jellem miatt kérdeztem, hogy ha picit jobbmódúbb a másik, mindjárt máshogy beszélnek róla, még ismeretlenül is.
8as ez a beszéd!
Egy őszinte válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!