Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet gazdag férjet szerezni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 22:57
2/28 anonim válasza:
a pénzéért cserébe nyújtani kell valami extrát
3/28 anonim válasza:
szerzel egy nagyon gazdagot, s lekezded költeni a pénzét. Egy idő után már nem nagyon gazdag lesz, hanem csak gazdag.
4/28 anonim válasza:
A legbiztosabb megoldás ha gazdag vagy, mert akkor bárkihez mész hozzá, ő is gazdag lesz.
5/28 anonim válasza:
Lidl-ben most epénn kiárusítás van belőle... Szerintem siess mert elkapkodják
6/28 anonim válasza:
Én jómódú vagyok (leszek, mert még tanulok), de nálam nincs semmi ilyen recept. Legyél szép, legyél bensőre rendben, legyél a feleségem, ennyi 😂😂😂
8/28 anonim válasza:
Legyel te is gazdag es mozogj olyan korokben.
En ha gazdag lennek es feleseget keresnek akkor tuti nem egy csorot valasztanek.
Nem vagyok gazdag es afelesegem sem az.
9/28 anonim válasza:
A Pénztáros Lőrincre épp most szívta rá magát a Várkonyi Andrea, aki
1. Mensa-szintű IQ-val rendelkezik (kb. 130 fölött),
2. rutinos, közismert tévés személyiség, műsorvezető,
3. alsó hangon kettő diplomája van, ebből az első orvosi.
Te ezekből mit tudsz felmutatni? Vagy csak úgy kéne a nagy semmire egy sugar daddy, ugye? :) Miért pont téged választana? Egyszerű, eldobható buta kis muffocskákkal Dunát lehet ám rekeszteni.
10/28 anonim válasza:
Mivan Vajna Timi amiota meghalt a Télapo elzarodott a penzcsap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!