Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor az utolsó gyári munkásn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor az utolsó gyári munkásnak, a buszsofőröknek, bolti eladóknak de még a közmunkásoknak is van párja akkor aki incelként definiál magára az miért nem talál társat?

Figyelt kérdés
Most ne azzal gyertek, hogy jó, de milyen. Olyan, amilyen hozzá illik külsőre meg belsőre illetve társadalmi helyzetre. Mindenki azzal van akivel akar, ha meg nem talál olyat, saját döntés hogy akar-e olyat, ami jut, vagy marad egyedül (ezesetben incel). Szerintem ők is azért vannak egyedül, mert nem akarnak lejjebb adni pont úgy mint a nők akiket itt szoktak szindi naponta..

2021. jún. 5. 08:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 A kérdező kommentje:

28

Lehet, eleve hegesztői tanfolyamra akartam jelentkezni (csak hogy legyen egy papirom róla mert eleve tudok hegeszteni) de nem indították, aztán akkor pár haverom rábeszélt hogy menjek vasútgépésznek de pont ebben az évben jelentkezők hiányában azt se indították (micsoda pech, igaz?) és maradt a logisztika..mit tettem volna, halasszak és hagyjak ki 1 évet? Menjek vissza gépkezelőnek? Árufeltöltőnek? Inkább tanulok, amíg ingyen van.. :) Azt majd lesz valami..

2021. jún. 5. 11:23
 32/68 anonim ***** válasza:
15%

És milyen jogon nézel le bárkit?

Ne is legyen sose senkid!

2021. jún. 5. 13:04
 33/68 anonim ***** válasza:
20%
Az én időmben ezt úgy mondták: lúzer.
2021. jún. 5. 13:06
 34/68 A kérdező kommentje:

32

Mikor mondtam, hogy lenézem? Én is voltam gyári melós. A kérdés szövegéből következtettél erre? Azért fogalmaztam így, hátha több embert bevonz a kérdés.. :) Jujj, mekkora bűn..

2021. jún. 5. 13:47
 35/68 anonim ***** válasza:
61%

Miért vannak az incelek egyedül?

Nézzünk egy analógiát, Átlag János hat osztályt végzett munkanélküli, szakmája nincs. Ennek ellenére kijelenti, hogy havi nettó 300.000 alatt nem hajlandó munkát vállalni, mert ez a megélhetéshez szükséges minimum. Tanulni/képeztetni magát/máshová költözni nem hajlandó, ennélfogva munkát nem kap, erre kijelenti, hogy a munkáltatók mind szemét getzik, meg se érdemlik őt, pedig mindent megtett, hogy elhelyezkedjen. Áldozat-e János?

Igen, a saját hülyeségének esett áldozatul.

Ilyenformán az INvoluntary szó értelmét veszti, mivel a cölibátus igenis önkéntes, az egyed saját döntéséről van szó.

2021. jún. 5. 14:06
 36/68 anonim ***** válasza:
64%
Kedves kérdező a kérdésből ezt szürtem ha nem így van akkor én kérek elnézést
2021. jún. 5. 14:36
 37/68 anonim ***** válasza:
29%
Az utolsó gyári munkás, buszsofőr, bolti eladó különb ember mint te. Talán azért.
2021. jún. 5. 16:16
 38/68 anonim ***** válasza:
100%
35: Szóval azt mondod, hogy az én hibám, mert 10 év sport után, diplomás harmincas mérnökként nyugodtan összeállhatnék a 70 éves kisnyugdíjas fogatlan 120kg Bözsinénivel, mert ha ezt nem teszem, akkor "nem INvoluntary"? Érdekes gondolat, de nem tudok egyetérteni ezzel.
2021. jún. 5. 16:52
 39/68 anonim ***** válasza:
77%

#38 Ha azt mondod, hogy 10 év sport után, diplomás, harmincas mérnökként csak a 70 éves, kisnyugdíjas, fogatlan, 120kg-os Bözsi néni jönne össze veled, akkor igen, a te hibád, tarts önvizsgálatot. :)

Egyébként, nem hibát írtam, hanem DÖNTÉST. Ha te úgy DÖNTESZ, hogy inkább egyedül vagy, mint egy számodra nem megfelelő partnerrel, akkor nem beszélhetünk ÖNKÉNTELEN cölibátusról, mivel nem tőled független a dolog, akkor sem, ha nem értesz egyet.

2021. jún. 5. 17:08
 40/68 anonim ***** válasza:
100%
39: Ilyen logika mentén viszont nem beszélhetünk olyan emberről, aki önkéntelenül nem milliárdos, hiszen saját döntése, hogy a 30. nyeretlen lottószelvény után nem vett többet :D
2021. jún. 5. 17:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!