Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyári melós fickó tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyári melós fickó tényleg lúzer a nők szemében?

Figyelt kérdés
Volt egy randim egy Aldi pènztáros nővel és ezt mondta nekem. “Jövő nélküli, buta, életképtelen lúzer vagy”. Aztán mire szóhoz jutottam volna hogy miért ennyire bunkó! Addigra elment
2021. jan. 22. 08:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Troll kérdés nem véletlen írtad oda, hogy Aldis pénztáros, mert az aztán nagy karrier...
2021. jan. 22. 08:10
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Kamu.
2021. jan. 22. 08:12
 3/20 anonim ***** válasza:
45%
Igen. A nőknek a külső mellett a legfontosabb szempont, hogy mennyit keresel.
2021. jan. 22. 08:15
 4/20 anonim ***** válasza:
71%
Kamu. A nok nem mondjak meg igy a szemedbe, csak magukban megallapitjak utana meg nem irnak tobbet.
2021. jan. 22. 08:49
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Miért jó hogy emberek kitalálnak kérdéseket, és így élik ki saját frusztráltságukat.. ha ennyire van idejük, képezhetnék magukat pl hogy ne gyári melósok legyenek, ha ez őket zavarja
2021. jan. 22. 08:51
 6/20 anonim ***** válasza:
92%

Igen, így van, pontosan, szó szerint. Ezért van az, hogy az országban több millió gyári munkás férfi él, és egytől egyig mind szingli.

Hiszen a gyári munka önmagában kizáró ok minden nőnél.

Az Aldis meg Lidlis pénztárosokra ez különösen igaz.

Azt külön kihangsúlyoznám, hogy _természetesen_ minden gyárban, minden pozícióban ugyanolyan keveset fizetnek. Bármilyen fizetésbeli eltérés csupán a fantázia szüleménye.

Értve vagyok??!!?!!?

2021. jan. 22. 09:00
 7/20 anonim ***** válasza:
60%

Én, mint aki most tavasszal megszerzem az első (és még minimum kettő másik lesz) diplomámat, őszintén szólva nem szívesen lennék együtt egy gyári munkással.

És most le lehet pontozni, de nekem ez nagyon azt sugallja, hogy vagy lusta volt érettségi után továbbverekedni magát - már ha egyáltalán van érettségije, vagy már korábban sem volt képes eleget tanulni, tenni a jövője érdekében, és fel sem vették egyetemre.

Ha én képes vagyok az életemből még 6-8 évet a tanulásra fordítani, hogy aztán egy sokkal jobb munkám lehessen, ő is legyen képes. Bár tény és való, hogy jól jön, ha azonnal elkezdesz dolgozni középiskola után, csak akkor nem igazán tudsz feltörekedni, sokszor megrekedsz abban az állapotban, ahogy kezdted. Ritkán vetekszik egy diploma nélküli fizetés például egy mérnökével...

Furcsa lenne egész nap intellektuális körökben mozogni, aztán hazamenni a gyári munkás barátomhoz/férjemhez....

2021. jan. 22. 09:50
 8/20 anonim ***** válasza:
64%
Nekem egyetlen egy olyan ismerősöm van aki gyári melós és van nője (aki szintén gyári melós). A többi melós havernak nincs senkije, a legtöbbjüknek évek óta. De az erdész, a hivatalnok, az informatikus, a szakács stb. ismerősöknek sincs npje, úgyhogy ez alapvetően nem a gyári munkás létformától függ...
2021. jan. 22. 09:51
 9/20 anonim ***** válasza:
33%

Nem dolgozhat mindenki irodában, mert akkor ki termelné a cégnek a pénzt? Elég szomorú, hogy ennyire nagy különbségek vannak, csak azért mert valaki pár évvel többet ült az iskolapadban, miközben a melós izzad nyáron a csarnokban,teszi tönkre a szervezetét, szívja a mérgeket.

Amúgy lehet gyári melósként is jól keresni, de ahhoz azért nem elég a 8 általános. Nekem vagy egy esztergályos szakmám, plusz persze hozzá a CNC-s tanfolyam, 300 ezret megkeresem vele. Van kocsim, házam, és persze barátnőm.

2021. jan. 22. 10:19
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintetek aki úgy mond gyárban dolgozik az mind gyártósori összeszerelő?
2021. jan. 22. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!