Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyári melós fickó tényleg lúzer a nők szemében?
Igen, így van, pontosan, szó szerint. Ezért van az, hogy az országban több millió gyári munkás férfi él, és egytől egyig mind szingli.
Hiszen a gyári munka önmagában kizáró ok minden nőnél.
Az Aldis meg Lidlis pénztárosokra ez különösen igaz.
Azt külön kihangsúlyoznám, hogy _természetesen_ minden gyárban, minden pozícióban ugyanolyan keveset fizetnek. Bármilyen fizetésbeli eltérés csupán a fantázia szüleménye.
Értve vagyok??!!?!!?
Én, mint aki most tavasszal megszerzem az első (és még minimum kettő másik lesz) diplomámat, őszintén szólva nem szívesen lennék együtt egy gyári munkással.
És most le lehet pontozni, de nekem ez nagyon azt sugallja, hogy vagy lusta volt érettségi után továbbverekedni magát - már ha egyáltalán van érettségije, vagy már korábban sem volt képes eleget tanulni, tenni a jövője érdekében, és fel sem vették egyetemre.
Ha én képes vagyok az életemből még 6-8 évet a tanulásra fordítani, hogy aztán egy sokkal jobb munkám lehessen, ő is legyen képes. Bár tény és való, hogy jól jön, ha azonnal elkezdesz dolgozni középiskola után, csak akkor nem igazán tudsz feltörekedni, sokszor megrekedsz abban az állapotban, ahogy kezdted. Ritkán vetekszik egy diploma nélküli fizetés például egy mérnökével...
Furcsa lenne egész nap intellektuális körökben mozogni, aztán hazamenni a gyári munkás barátomhoz/férjemhez....
Nem dolgozhat mindenki irodában, mert akkor ki termelné a cégnek a pénzt? Elég szomorú, hogy ennyire nagy különbségek vannak, csak azért mert valaki pár évvel többet ült az iskolapadban, miközben a melós izzad nyáron a csarnokban,teszi tönkre a szervezetét, szívja a mérgeket.
Amúgy lehet gyári melósként is jól keresni, de ahhoz azért nem elég a 8 általános. Nekem vagy egy esztergályos szakmám, plusz persze hozzá a CNC-s tanfolyam, 300 ezret megkeresem vele. Van kocsim, házam, és persze barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!