Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyári melós fickó tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyári melós fickó tényleg lúzer a nők szemében?

Figyelt kérdés
Volt egy randim egy Aldi pènztáros nővel és ezt mondta nekem. “Jövő nélküli, buta, életképtelen lúzer vagy”. Aztán mire szóhoz jutottam volna hogy miért ennyire bunkó! Addigra elment
2021. jan. 22. 08:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
7es csak nehogy közbeszóljon az élet azt egy prés mellett köss ki 3 műszakban.
2021. jan. 22. 11:37
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Kinek mi a karrier , nem ismerjük a gyerek korát , a szociális fejődését a körülményeit , sokszor jó anyagi háttérrel vagy legalább nem nélkülözőként, jobb eséllyel indul a gyermek a jövőt illetően. Könnyű ráaggatni minden emberre , hogy lusta volt meg nem akarta , de minden kis lépéshez ami előre segít az életben a családi alapoktól fog számítani 80/90%- ban.
2021. jan. 22. 11:59
 13/20 anonim ***** válasza:
45%
Kedves 11-es, szerencsére már most is dolgozom félállásban a szakirányomban, és mivel mindent megteszek (kitűnő átlag egyetemben), nem igazán fog megtörténni. És köszönöm szépen, a kívánságodat, nehogy 🤭 (heteske voltam)
2021. jan. 22. 12:16
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
(3000 forintos órabérrel)
2021. jan. 22. 12:17
 15/20 anonim ***** válasza:
78%
Én jövőre diplomázom,és mellette szeretnék még egy másodikat.Igazság szerint én sem szeretnék gyári munkást magam mellé.Nem is konkrétan a képzetlenség a baj,hiszen ettől még lehet nagyszerű személyisége az illetőnek,de volt már ilyennel tapasztalatom.Éjjeli műszak,nem adott magára(mivel munkás,ő minek öltözzön igényesen alapon),nem voltak neki életcéljai,szabadidőben az első dolga az volt,hogy meghúzza a borosüveget,meg mellé elszívja a cigijét.Férfi létére még sportolni sem járt..amikor megtudta,hogy egyetemre megyek,az első mondata az volt,hogy "mit akarok én feltűnösködni?" Én ilyenből inkább nem kérek többet.
2021. jan. 22. 16:47
 16/20 anonim ***** válasza:
51%
A kereset önmagában semmit nem mond. Összeszerelő simán kereshet 300ezret ha van pár gyereke és bevállal hétvégi túlórákat.
2021. jan. 22. 19:19
 17/20 anonim ***** válasza:
45%

Attól még jogy valaki melós még nemhiszem, hogy lúzer lenne. Neki is lehetnek ugyanúgy tervei, és jól is kereshet.

Melós szemmel szerintem nem csak én látom a mérnökeinket egy rakás szerencsétlenségnek, mikor hiába tanultak, képtelenek megoldani a problémákat, vagy egy egyszerű dokumentációt megcsinálni. Vagy a valami gond van a gyártással, akkor azt sokkszor a melós oldja meg, nem az aki csak elméletben tanulta a dolgokat, de gyakolati oldalról egy nulla.

Akkor kire lehet jobban számítani a való életben? Egy talpraesett, de kevésbé iskolázott pasira,aki mindent meg tud otthon csinálni, vagy egy olyanra akinek, minden apróságért szakit kell hívni?

2021. jan. 22. 19:40
 18/20 anonim ***** válasza:
37%
17: Jó, mondjuk attól inkább tekintsünk el, hogy a magyar háztartások jórészében mekkora gányolás megy pont az olyan mentalitás miatt, hogy "minek ide szaki, megoldom én is". Én inkább hívok egy jó burkolót és JÓ villanyszerelőt, minthogy "szódával darabig elmegy" gányolás legyen a vége.
2021. jan. 22. 20:12
 19/20 anonim ***** válasza:

A párom villamosmérnök, akinek az édesapja ezermester volt. Gyerekkorában folyton mellette csüngött, a mai napig néha besegít neki, ő is bármit meg tud csinálni... Az egyetemen kialakult baráti köréből egy embert nem tudnék mondani, aki ne lett volna ugyanilyen talpraesett, ne értett volna a kétkezi munkához.

Csak azért, mert van egy olyan felettesed, még nem lesz mindenki olyan. Ez pont olyan, mintha a betanított munkásról azt gondolnám, hogy csak azt a 3 mozdulatot képes megcsinálni, mást nem.

Ahhoz, hogy jól kereső mérnök legyél, kell, hogy legyen egy jó kiállásod, jó problémamegoldó képességed, 1-2 nyelven üzleti szintű nyelvtudásod...

2021. jan. 23. 09:01
 20/20 anonim ***** válasza:
47%

Az a baj, hogy egy multicég magyarországi kb 200 fős autóipari cégénél dolgozom, és itt minden mérnökünk egy rakás szerencsétlenség .Persze az egójuk nagy mert ha én találok ki valamit azt nem jó.

Tudom hogy van kivétel, mert gyerekkori haverommal mindig motorokat szereltünk, és ő ténylet gyakorlatias is, jelenleg az Audiban dolgozik mérnökként, de oda nem is vesznek fel bárkit.

Sajnos azt látom, hogy a jó szakemberek elmennek az országból, itt meg marad az aki nem felel meg, és kicsit sem segít nekünk a termelésben. Sokkszor le sem jönnek az irodából.

2021. jan. 23. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!