Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem csajozok akkor lúzer vagyok az emberek szemében?
Egy itteni kérdés miatt merült fel ez bennem. A hozzászólók szerint gáz ha valaki nem fekszik le sok, neki tetsző jó nővel. Meg az is ha tapasztalatlan, van aki szerint egy főiskolás pasinak 5 nő egy gyengébb hétvége...
Hát nem tudom, én fősulis vagyok, ráadásul végzős, de én nem csajozok egyáltalán. Aki engem próbál felszedni az rendszerint nekem nem tetszik, aki meg nekem annál meg én nem próbálkozok. Nem is voltam még csak egy nővel életembe, de ő legalább a mindenkinek tetsző kategória, annak is már egy éve. Végül is megvagyok így is a saját dolgaimmal, annyira nem zavar.
Ezért kinéznének engem az ismerőseim vagy úgy átlagban az emberek?!
"Ezért kinéznének engem az ismerőseim"
Cseréld le az ismerősi körödet!
"vagy úgy átlagban az emberek?!"
Mit foglalkozol teljesen vad idegen emberek véleményével? Ennyire befolyásolható vagy? Ennyire érdekel, hogy ki mit gondol rólad?
Én a minőségi párkapcsolat mellett vagyok és nem a mennyiségi mellett.
Hát, most erre mit mondjak? Biztos jó lenne minden héten jobbnál jobb csajokkal ágyba bújni, de nem vagyok az a kategória aki ezt megteheti.
Ez nem is zavar, van más elfoglaltságom.
2-es: csajozz nyugodtan, marhára nem érdekel :D
A minőségi kapcsolatok híve vagyok én is, de az is igaz, hogy úgy nem lesz sem minőségi, sem semmilyen ha nem próbálkozok
Vannak emberek, akiknek az ösztöneik kielégítése jelenti a nagy sikert, karriert. Szép célok...😃
Voltak csajaim, de csak komoly kapcsolatban. Dugni elköteleződés nélkül bárki tud, de nem ez a nagy teljesítmény.
Szóval nem gáz, ha nem mártod bele minden jött-mentbe.
Én mindig azt szoktam mondani, hogy egyedül te tudod hogyan nőttel fel, milyen ertekrended van. Így bárki megítélni, vagy ítélet mond arról ahogy éled az életed az marha.
Ha te jól érzed magad úgy, hogy egy barlangban meditalsz akkor az emberek 99%-a azt mondja te lúzer vagy.
Tipikus ferficentrikus dolog, hogy kinek mekkora a farka, milyen autója van, mennyit keres. Mert ebből az összehasonlításából betudja magát lőni, igen én hiteles férfi vagyok. Mert BMW-vél járok s meghuztam 20 not.
Én olyan körökben mozgok, ahol megismertem tényleg jó TOP kategóriás “csajozokat”. Nem módom, hogy nincs olyan, hogy 5 csaj/hétvége. Mert létezik. De most ilyen 10 000 bol egy kategória. Plussz akik ilyen szinten vannak, azok vannak a leginkább kiégve. 1-2 év s olyan mely depresszióba zuhan, s öngyilkos gondolatok kerülgetik, ha nem lép valamilyen spirituális útra, akkor drogos/alkoholista csoveskent végzi. Nem véletlen, hogy a hírességek között és a szegénységben felnőttek között a legygyakoribb ez a fajta totális kieges.
Számomra az a lúzer aki akar not, de nem tesz érte! Mert bemeséli maganak, hogy pénz és/vagy külső kell hozza.s az neki úgy se lehet.
5-ös: És mitől égnek ki meg lesznek depressziósok? Mert nem tudják magukat leállítani, és megállapodni egy nő mellett? Hát szeretnék én így kiégni! Az ilyen embereknek szívesen beszámolnék a magamfajták életéről, és utána úgy ugrálnának örömükben, mint egy nikkelbolha!
A másik dolog meg az, hogy akiknek a pénze, kocsija meg a nemi szervének a mérete a fő szempont ismerkedésnél, az inkább ne akarjon ismerkedni, hanem keressen magának valami luxusprostituáltat!
Nem erőltetem, de ezt nem is lehet. Valahogy így vagyok vele én is. Ha majd idővel megismerkedem valakivel akkor jó lesz, (láttunk már ilyenre is példát) de ha nem akkor így jártam. 21 vagyok most, még van egy kis időm. Azzal én nem leszek előrébb semmivel ha látványosan hajtom a nőket állandóan.
Nem mesélek be magamnak semmit, de az biztos, hogy úgy van, hogy azoknak a nőknek, akik után sok férfi megfordul az utcán általában jóképű barátja van. Itt most az arcra gondolok elsősorban, nem autóra meg ruhára stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!