Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem csajozok akkor lúzer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem csajozok akkor lúzer vagyok az emberek szemében?

Figyelt kérdés

Egy itteni kérdés miatt merült fel ez bennem. A hozzászólók szerint gáz ha valaki nem fekszik le sok, neki tetsző jó nővel. Meg az is ha tapasztalatlan, van aki szerint egy főiskolás pasinak 5 nő egy gyengébb hétvége...

Hát nem tudom, én fősulis vagyok, ráadásul végzős, de én nem csajozok egyáltalán. Aki engem próbál felszedni az rendszerint nekem nem tetszik, aki meg nekem annál meg én nem próbálkozok. Nem is voltam még csak egy nővel életembe, de ő legalább a mindenkinek tetsző kategória, annak is már egy éve. Végül is megvagyok így is a saját dolgaimmal, annyira nem zavar.

Ezért kinéznének engem az ismerőseim vagy úgy átlagban az emberek?!

2019. márc. 13. 15:00
1 2
 11/19 Diavolino44 ***** válasza:

#8 a második részhez túl sok hozzáfűznivalóm nincs, de ha megnézed a kérdéseket. Akkor ezek a fő szempontok a GYIK-szerint.

Miért lesznek depressziósak? Ez ugyanaz a jelenség mint, hogy nem értjük, hogyan lehetséges, az, hogy 1000 férfival lehetne ismerkednie egy online tarskereson egy átlagos csajszinak, s eltörli magát, mert ott nincs normális pasi. Komolyan? 1000 ferfibol nincs egy normális se?

Hisz van normális, mert ha ugyanez a pasik élőben mennének oda hozza akkor máris másképpen néz ki a dolog, s ezerszer több esélyt fog kapni. A probléma a túl sok választási lehetőségbol nem lehet választani. Ez egy pszichológiai jelenség. Overflowing choice az angol neve. Ha túl sok csajbol/ferfibol tudsz választani besokalsz, s elveszted az érdeklődésedet, s az egész értelmetlen lesz. A túl sok pénz is ugyanezt teszi, pl lottó nyertes. A legtöbb meg szegényebb lesz mint előtte. Megváltoztatja a szemelyisegedet, a túl sok erőforrás, rossz irányban.

A sprirtualitas azért lehet kiút, mert annak vannak önként vállat szabályai, ami helyes irányba terelik az elmét.

2019. márc. 13. 19:32
 12/19 anonim ***** válasza:

Társra, férfire, nőre, minden ember vágyik.

Aki nem vágyik rá ott nem gond hogy mit, miért nem!

De aki vágyik rá, és nem tesz érte, ott valami hiba van a készülékben. De kétségtelen, hogy a társadalom elvárásai hülyék.

2019. márc. 13. 22:38
 13/19 anonim ***** válasza:

Ne idegenek elvárásai szerint élj, kérdező. A baj inkább ott lesz, hogy most van itt az ideje a csajozásnak. A szerelemnek, a csalódásnak a pofára esésnek, a talpra kecmergésnek, a csajok pokolba kívánásnak, és megkövetésének, felmentésének.

Ha kihagyod ezt az időszakot, később, idősebb fejjel sokkal nehezebb lesz.

2019. márc. 14. 15:13
 14/19 A kérdező kommentje:

Akkor bennem valami hiba mégiscsak van. Szeretnék barátnőt, de mégsem teszek érte semmit. Nem tudom miért, de valamiért nem merek. Félek a pofára eséstől, de még attól még jobban, hogy ha össze is jövök valakivel akkor csalódni fogok. Annyi mindent látok, hogy egyszerűen tudom, hogy én ezt nem akarom átélni. Ugyanakkor meg bosszant, hogy annyi csinos lány van, de mindegyiknek más udvarol. A legnagyobb baj az egyelőre, hogy bár szeretnék tenni érte, de valami megakadályoz.

Aztán is tudom, hogy hiába várok, később csak rosszabb lesz, de inkább mégiscsak halogatom mindig.

Mit tudják csinálni?

2019. márc. 14. 22:36
 15/19 anonim ***** válasza:
Mit tudjál csinálni? Mondjuk megkeresni a tökeidet. Más is fél a pofára eséstől, nem csak te. Viszont még senkinek sem harapták le a fejét, csak mert megpróbált férfiként viselkedni.
2019. márc. 15. 09:18
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem az a gond, hogy nem merek férfiként viselkedni mert leharapják a fejem, hanem az, hogy kinevetnek azok, akiknél próbálkoznék, hogy férfiként akarok viselkedni és udvarolni próbálok nekik.
2019. márc. 15. 11:22
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Na, én nekem is benne van a félelem a zsigereimben. Tudjuk mi azt, hogy nem fogják a nők leharapni a fejünket, nyilván nem ettől félünk. Hanem tényleg valamiféle szégyenérzettől, hogy kinevetnek minket akár magukban, rosszakat gondolnak rólunk vagy netalán beszólnak valami durvát.

Hiába próbálunk ezen úrrá lenni ezerszer is, mégis félünk ezeregyedszerre is. A testi tünetekről nem is beszélve. Mert ugye, remegő, izzadó kézzel, hevesen dobogó szívvel, kiszáradt szájjal nem lenne valami jó dolog kommunikálni.

2019. márc. 15. 12:09
 18/19 anonim ***** válasza:
És még ezután jönne a lényeg, hogy vajon miket kéne mondani neki, aki ott áll mellettünk, és róla ábrándoztunk, baromi jól néz ki, és a szavak meg el vannak akadva torkunk gombócában.
2019. márc. 15. 12:12
 19/19 Diavolino44 ***** válasza:
29%

Erre valók a sokak által gyűlölt PUA közösségek. Ott találtok hasonló helyzetben levő srácokat. S ott lesztek ketten s rugdossatok egymás feneket amíg oda nem megy. Nem kell pua-nak lenni. Pont most beszélgetek egy sraccal aki szinten oda szokott menni élőben. Pont ugyanazt csinálja amit mi.

Visszautasitas. Igen ez kemény dolog. Én mindig úgy megyek oda sokszor meg most is, hogy csak színész vagyok. Így kevésbbé izgulok. Plussz több 100 visszautasitas után azért már nem fogsz annyira izgulni mint az elsőnél.

Ami a nagyobb gond, hogy úgy érzed, nem érdemled meg a lányt. Azért o nem értékesebb ember, mert szép arca van, nagy melle, kerek feneke.

Szerintem az ismerkedés úgy kezdődik, hogy elkezdesz időt és pénzt fektetni saját magadba. Legyen egy normális munkád. Legyenek jövőbeli céljaid. Sportolj rendszeresen. Tanulj meg öltözködni. Minél többet invesztalsz saját magadba annál inkább nőni fog az önbizalmad.

S menj oda! Csak poénbol elvarasok nélkül aki tetszik menj oda, s mond el, hogy nagyon tetszik a stílusa. Állj ott mint egy hülye, s mond hogy nagyon izgulsz. Nekem ez volt az első olyan pillanat az életemben, mikor úgy éreztem, hogy igen férfi vagyok. Pedig a csaj mondta, hogy van barátja, nem érdekelt. Úgy éreztem enyém a világ!

2019. márc. 15. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!