Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek 25 évesen nem volt még barátnője és szűz, a lányok szemében egy lúzer?
Nem. Én is így jöttem össze a párommal. Azóta már nem szűz :)
L
De igen,csak nem fogják ezt így elmondani a szemedbe,hanem szimplán lekoptatnak,és továbbállnak...
Szóval sajnos igen,és ezért sem jön össze nekem sem semmi kb.,pedig ugyanebben a helyzetben vagyok... :/ Ez van. :/
25/F
Sokak szemében igen, de nem mindenkinél.
Ha nem csinálsz belőle nagy ügyet, és nem meséled, csak kérdésre, akkor egy normális lánynál ez nem probléma.
Nem normálissal meg minek kezdenél?
Na ezért nem érdemes értelmesen megpróbálni segíteni az itt siránkozóknak.
Hiába írtam le 1.hsz-ban, hogy saját példám mutatja, hogy nem kell ezt a címkét magatokra ragasztani, mert igenis van esély boldog kapcsolatra, egyből le vagyok szavazva (miért?), majd a második hozzászóló megírja a szokásos sírást és innentől a kérdés a sokadik nyálverő, önsajnáltató poszttá válik ahelyett, hogy megpróbálnátok ebből kitörni.
Ha tényleg tenni akarnátok a boldogságotokért, az iránt érdeklődnétek, hogy mégis hogy sikerült a 26 éves páromnak végül barátnőt szereznie, mi az, amivel sikerült kitörnie ebből a társtalanságból. De neeeem. Ti igazából nem megoldást kerestek, csak energialevezetésnek jártok ide, nem azért, hogy változtassatok azon, ami miatt boldogtalanok vagyok.
Sajnállak titeket.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!