Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek 25 évesen nem volt még barátnője és szűz, a lányok szemében egy lúzer?
Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 10:55
11/21 anonim válasza:
9-es, nekem szűz nőként gusztustalanabbakat is mondanak, mégsem akarok gyilkolni azonnal. Jesszus.
12/21 anonim válasza:
Én se azonnal adnám le a sorozatot, előtte még elszívnék egy szál cigit, azzal nyernének még olyan 1,5-2 percet.:) Komolyan elegem van az ilyen másokat gúnyoló semmirekellőkből, elég sok ilyennel is találkoztam,hallottam is róluk. Annyira tökéletesnek érzik magukat, de amikor egy apró akadályt gördít eléjük az élet, azt se tudják mihez kezdjenek,összefossák magukat.
13/21 anonim válasza:
Valaki biztos téged is agyonverne valamiért.
14/21 anonim válasza:
Nem tudom,lehet,bár én inkább ha tudok akkor segítek az embereknek,nem pedig gúnyolom őket, de biztos van aki engem is agyonverne.
16/21 anonim válasza:
Nem igaz, hogy nem tudod azt hazudni, hogy volt már csajod, voltál már nővel..
És ezzel meg is oldódott ez az iszonyú probléma.
17/21 anonim válasza:
15-öske már elfelejtette, hogy ő is szüzen kezdte valamikor..
18/21 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem jelent a szememben semmit. Eleve ha én beszélgetek valakivel nem az az első mondat, hogy "szia Kata vagyok 5 pasim volt eddig és te dugtál már?" Amire a beszélgetésben eljutunk idáig nagyon is el tudom dönteni, hogy az illető szimpatikus-e vagy sem. Ha szimpatikus pont letojom, hogy volt-e már valakivel ezelőtt, ha meg nem szimpi akkor meg aztán az is mindegy volna, hogy egyébként volt már barátnője és csak "szexisten"-ként emlegetik.
23/L
20/21 anonim válasza:
őszintén? szerintem sokkal jobban örülnék neki, ha kiderülne, hogy még nem volt ezelőtt testileg együtt nővel, és én lehetek neki az első, mintha az derülne ki, hogy volt vagy' 10 egy éjszakás kalandja, meg még 3 komoly kapcsolata előttem... nem tudom, valahogy sokkal megnyugtatóbb érzés lenne, és tudnám, hogy nem csak egy vagyok a sok közül, hanem én vagyok az első akihez ennyire közel került testileg és lelkileg is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!