Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik a rosszabb, ha egy férfi diplomás pozícióban dolgozik pl tanárként vagy egy hivatalban nettó 140-160-ért, vagy ha gyári szalagmunkásként nettó 200-ért?
Figyelt kérdés
2020. nov. 29. 16:45
1/24 anonim válasza:
Tanárral bármikor összejönnék, ha egy hivatalban csak ennyit keres, akkor bátorítanám, hogy menjen multihoz (remélem diploma, nyelvvizsga megvan) szalagmunkással meg kicsi az esélye, hogy ismerkedek, mert nem olyan körökben mozgok.
2/24 A kérdező kommentje:
Én diplomával vagyok szalagmunkás, a pénz miatt váltottam, mert jobban fizet
2020. nov. 29. 16:50
3/24 anonim válasza:
Mi értelme van ezeknek a "melyik a rosszabb" kérdéseknek?
Kérdező! Szerinted van olyan ember, aki az alapján választ, hogy melyik a kisebbik rossz?
4/24 anonim válasza:
#2: Ja, hogy magadat próbálod eladni, így már világos. Akkor viszont miért itt vagy, miért nem az Ismerkedés topikban?
5/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miért hiszik azt sokan, hogy multihoz bármilyen diplomával felveszik az embert
2020. nov. 29. 16:51
6/24 anonim válasza:
Már megint te vagy az? Ha nem tetszik a szalagmunka, húzzál el multihoz. Ha tanár vagy, inkább taníts.
7/24 A kérdező kommentje:
Nem eladom magam, csak kíváncsi vagyok hogy mennyire vagyok vesztes a lányok szerint
2020. nov. 29. 16:52
8/24 anonim válasza:
Ha normális, jó fej pasi vagy, nem vagy lúzer a gyártósoron sem, ha pedig vesztes vagy, akkor magasabb pozícióban is az leszel. Miért nem azzal foglalkozol, hogy önmagadnak megfelelj?
9/24 anonim válasza:
Hm... én éppen felnőttképzésre járok estin és azon töprengek, hogy ha befejeződik (és nem tanít többé), akkor hogyan hívjam randira az egyik férfi tanáromat. Középiskolai tanár és szexin okos.
(Szívesen fogadom a tippeket, ötleteket)
10/24 anonim válasza:
A korábbi kérdésednél is kiderült, hogy nem a munkahelyed miatt vagy szingli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!