Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás férfi+ nem diplomás nő, vagy ennek a fordítottja működőképesebb?
"Második, szerintem egy bölcsés nő előbb választana szakmunkást, mint az informatikus nő"
Szerintem ez alapvető tévedés. Egy informatikus jellemzően egyáltalán nem a papírok bűvöletében él (ahogy a műszaki szakmák többségében például a doktori sokkal kevésbé rang, kevesen is doktorálnak, és sokkal több a szakmában az olyan ember, aki nem felsőfokú végzettségű)
A bölcsész ismerőseim között tömegével vannak, akinek a PhD alatt nem is ember az ember, tudományos/kutató/akadémiai pályán vannak sokan, hiába keresnek minimálbér körül, a rangok, a diplomák, a publikációk minden felett.
Nem a végzettség számít, hanem az ember!
Vannak olyan emberek, akik diplomát szereztek és olyan beképzeltek, hogy magukkal nem állnak szóba, ez igaz a tanulatlan 6 osztályos emberekre is, és van a másik oldal amikor semmilye nincs és mégis empatikus, kedves, jószívű ember, illetve gazdag, sikeres emberek között is van olyan aki nem szállt el a földről és segít másoknak!
Ha nincs a sracnak kisebbsegi komplexusa ettöl (ami az alacsonyabb kepzettsegüeknel gyakori)akkor minden a sinen lehet.
Engem eddig minden nem diplomas arrol akart meggyözni hogy ugyis hülyebb vagyok mint ö, meg bezzeg ö többet keres bibibí es ugy ez a szint..kicsinàlt nem egyszer.
"Engem eddig minden nem diplomas arrol akart meggyözni hogy ugyis hülyebb vagyok mint ö, meg bezzeg ö többet keres bibibí es ugy ez a szint..kicsinàlt nem egyszer."
Ezt én is látom férfiként. A legnagyobb gond, hogy a nem diplomások egy része eszméletlenül kompenzál egy kapcsolatban (nem mindenki, de sokan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!