Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diplomás férfi+ nem diplomás nő, vagy ennek a fordítottja működőképesebb?
Hát nem tudom...én tényleg találkoztam már olyannal, aki kicsit túl nagypofájú lett a diplomája miatt/ amiatt, mert egyetemista.
Szerintem az ilyen emberek ugyanolyan borzasztóak, mint azok, akiknek kisebbségi komplexusuk lesz egy diplomástól.
"Hát nem tudom...én tényleg találkoztam már olyannal, aki kicsit túl nagypofájú lett a diplomája miatt/ amiatt, mert egyetemista."
Hülyék mindenhol vannak. Van akinek attól lesz nagy arca, hogy vesz egy 25 éves BMW-t, a másik azt hiszi, hogy attól, hogy felvették egy egyetemre ő már valaki, a harmadik meg hozzájut fél millióhoz, és rögtön a felső tízezer tagjának látja magát.
Ehhez a viselkedéshez nem kell papír
"Hát nem tudom...én tényleg találkoztam már olyannal, aki kicsit túl nagypofájú lett a diplomája miatt/ amiatt, mert egyetemista."
ezzel én is gyakran találkozom. Nő, megcsinált valami humán papírt és mindenki mást lenéz, aki nem volt képes 4 évet végigülni.
De ez is szűrő nálam. 22-es jól írta, ilyenek vannak, de az meg is érdemli...
"ezzel én is gyakran találkozom. Nő, megcsinált valami humán papírt és mindenki mást lenéz, aki nem volt képes 4 évet végigüln"
látod! emiatt a mentalitás miatt nem kezd veled diplomás csaj.
A leggagyibb, legbénább, legegyszerűbb felsőoktatási szak sem arról, szól, hogy "végigülöd". Viszont most így gondolkozol a "valami humán papírról", utána így fogsz gondolkozni a valami közgázosról, a valami IT-ról, a valami egészségügyisről is...
"Jaja mond a diplomás árufeltöltő, recepciós, meg ügyfélszolgálatos ismerősömnek..."
De ha a diplomások tényleg ennyire béna, élhetetlen, használhatatlan emberek... akkor a francért akar minden GYKs szakmunkás diplomás (egyetemista) cicát? Miért fáj nekik, ha kosarat kapnak? Kell a fenének az ilyen csaj nem?
Ugyanez pepitában. Ha a nők szerint a diplomás férfi olyan amilyen, akkor nem is gáz, ha nem szerezheti meg nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!