Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál egy olyan 27 éves vesztessel, akinek semmi nem akar összejönni az életében? Diplomás, de hosszú ideje nincs munkája, mert nem veszik fel, barátnője soha nem volt, de nagyon szeretne. Nem csúnya a srác, az alakja is normális és nagy szíve van.
Sereg, rendőrség, vasút, posta stb.
Munkát ezeknél a szerveknél BÁRMIKOR kapsz.
Egyébként magadat vesztesnek hívod, persze hogy mindenki nemet fog modnani.
"nincs munkája, mert nem veszik fel"
Na ilyen nincs; vagy valami teljesen haszontalan diplomát szereztél vagy azt várod, hogy álommunkahelyre vegyenek fel egyből.
Incelek!
Fejezzétek már be a férfi nem lejáratását ezen az oldalon, rémes, ami itt zajlik!
6-os
Pályakezdőket már sehova sem keresnek, semmilyen területre. Nem biztos hogy büffencs szakot végzett, lehet IT diplomás is, ha nincs tapasztalata fillérekért sem veszik fel most az embert sehova.
#8: veled ellenben én szoktam embereket felvenni, és igen, pályakezdőket is.
Nem fillérekért, mert az én szakmámban a leginkább kutyaütő sem jön el annyiért, de persze, nem egy senior bérén. Viszont van olyan, amikor eleve juniort akarunk, mert olyan a feladat, és nyilván kevesebbet is kér.
Persze, te is csak hibáztatsz mást a kudarcok miatt, és könnyebb azza feldolgozni, hogy "lehet It diplomás is, ha nincs tapasztalata fillérekért veszik fel", ami ordas nagy kamu, de jól elfér a "csak a pénzes/magas pasiknak van nője" duma mellett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!