Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik a rosszabb, ha egy férfi diplomás pozícióban dolgozik pl tanárként vagy egy hivatalban nettó 140-160-ért, vagy ha gyári szalagmunkásként nettó 200-ért?
Most az a 40-60 ezer semmi különbség.
nem tudom, mit tanítasz, de miért nem vállalsz magántanítványokat inkább?
Multinál dolgozom. Akármilyen diplomával felvesznek, ha beszélsz nyelvet. Van tanár is a kollégáim között, speciel, meg szociológus, én magam pszichológiát végeztem, vannak simán csak nyelvi bölcsészkart végzettek és olyan is, aki félúton abbahagyta az egyetemet, de annyira meggyőző volt az interjún, hogy nála még a diplomát se kérték. Szóval kérdező, de, multihoz bármilyen diplomával felvesznek, csak nyelvet kell tudnod hozzá.
Amúgy én inkább a tanárral ismerkednék, mint a szalagmunkással.
Én vagyok az első hozzászóló. Nem értem, miért ördögtől való, ha valaki panaszkodás helyett kihasználja a lehetőségeit, ha szereti a szakmáját, hivatását abban dolgozik, ha meg nem, akkor nem egy gyártósoron sírdogál, hogy milyen vacak élete van, hanem tesz érte. A kérdező csak panaszkodik, nem ez az első ilyen kérdése. Azt hiszi, azért nincs nője mert gyárban dolgozik, bár diplomás és azt hajtogatja, hogy egy átlagos diplomával csak éhen halni lehet. Ha így gondolja, elég baj.
Azt is én írtam, hogy ha jó fej pasi, akkor mindegy, hogy gyártósoron van-e, ha meg nem az, akkor más pozícióban sem lesz sikeresebb.
Kedves 14 márpedig a legtöbb kollégám ennyit keres. Nem mindenki osztályfőnök ugyanis, Budapesten nincsenek pályázati pénzek, a bértábla szerint kapjuk a fizut.
Az óriási nagy baj. Én 2 éve Miskolcon dolgoztam gimiben tanárként. Osztályfőnök voltam, és 3 hátrányos helyzetű tanulókat mentoráló programban vettem részt, így a Kelet-Magyar bérekhez képest egész jól éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!