Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, melyik a rosszabb, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik a rosszabb, ha egy férfi diplomás pozícióban dolgozik pl tanárként vagy egy hivatalban nettó 140-160-ért, vagy ha gyári szalagmunkásként nettó 200-ért?

Figyelt kérdés

2020. nov. 29. 16:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Most az a 40-60 ezer semmi különbség.

nem tudom, mit tanítasz, de miért nem vállalsz magántanítványokat inkább?

2020. nov. 29. 17:08
 12/24 anonim ***** válasza:
A tanár a legjobb, hiszen általában művelt emberek. És én imádok megvitatani értelmes témákat, amiket velük meg lehet, de egy gyári munkással nem.
2020. nov. 29. 17:17
 13/24 anonim ***** válasza:
72%

Multinál dolgozom. Akármilyen diplomával felvesznek, ha beszélsz nyelvet. Van tanár is a kollégáim között, speciel, meg szociológus, én magam pszichológiát végeztem, vannak simán csak nyelvi bölcsészkart végzettek és olyan is, aki félúton abbahagyta az egyetemet, de annyira meggyőző volt az interjún, hogy nála még a diplomát se kérték. Szóval kérdező, de, multihoz bármilyen diplomával felvesznek, csak nyelvet kell tudnod hozzá.

Amúgy én inkább a tanárral ismerkednék, mint a szalagmunkással.

2020. nov. 29. 17:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
En tanar voltam, de ez egyszeruen nem igaz, h netto 140. Ahol dolgoztam, ott erre jott osztalyfonoki potlek, ketfajta palyazati penz. Sosem kerestem netto 220 alatt 20 on eves tanarkènt sem.
2020. nov. 29. 17:31
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Amugy par ève mikor az voltam, beszelgettem itt kèt multinal dolgozo csajjal, akik joval tobbet kerestek tolem. De látták, h intelligens vagyok, ès kivancsiak voltak ram, mint tanar emberre. Csak messze èlek a fovarostol...Ezert nem lett semmi. Bocsi, de nem nagyon van èkezetem.
2020. nov. 29. 17:35
 16/24 anonim ***** válasza:
Kedves 14 márpedig a legtöbb kollégám ennyit keres. Nem mindenki osztályfőnök ugyanis, Budapesten nincsenek pályázati pénzek, a bértábla szerint kapjuk a fizut.
2020. nov. 29. 18:01
 17/24 anonim ***** válasza:
Akinek pár választásnál az a legnagyobb gondja, hogy te most gyári munkás vagy hivatalnok vagy, azzal alapból nem kell foglalkozni. Olyanokkal mint pl az első hozzászóló. Egy gazdag 5 diplomás cégvezető is lehet egy tajparaszt és egy gyári munkás is, az előbbi max megtudja játszani magát, amíg megkapja a nőt.
2020. nov. 29. 18:09
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Én vagyok az első hozzászóló. Nem értem, miért ördögtől való, ha valaki panaszkodás helyett kihasználja a lehetőségeit, ha szereti a szakmáját, hivatását abban dolgozik, ha meg nem, akkor nem egy gyártósoron sírdogál, hogy milyen vacak élete van, hanem tesz érte. A kérdező csak panaszkodik, nem ez az első ilyen kérdése. Azt hiszi, azért nincs nője mert gyárban dolgozik, bár diplomás és azt hajtogatja, hogy egy átlagos diplomával csak éhen halni lehet. Ha így gondolja, elég baj.

Azt is én írtam, hogy ha jó fej pasi, akkor mindegy, hogy gyártósoron van-e, ha meg nem az, akkor más pozícióban sem lesz sikeresebb.

2020. nov. 29. 18:16
 19/24 anonim ***** válasza:

Kedves 14 márpedig a legtöbb kollégám ennyit keres. Nem mindenki osztályfőnök ugyanis, Budapesten nincsenek pályázati pénzek, a bértábla szerint kapjuk a fizut.

Az óriási nagy baj. Én 2 éve Miskolcon dolgoztam gimiben tanárként. Osztályfőnök voltam, és 3 hátrányos helyzetű tanulókat mentoráló programban vettem részt, így a Kelet-Magyar bérekhez képest egész jól éltem.

2020. nov. 29. 19:26
 20/24 anonim ***** válasza:
Ha már tanár vagy, akkor érdemes hamar megcsinálni a szakvizsgát. Abszolválni a Ped IT-t, majd 14 év gyakorlat után mesterpedagógusiba lépni, ami nettó kb 100 ezerrel többet ér. Plusz kérni egy osztályt (nekem adtak, mert kértem). De különórákat is lehet tartani, nekem még olyan ismerősöm is van, aki töriből tart különórákat. Aki meg pl tesi szakos, annak érdemes elmennie szakiskolába, ahol bár nem közalkalmazott vagy, de ugye 30%-os bérfejlesztés volt. Amúgy 2022-ben újabb bérfejlesztése lesz a tanároknak, választások előtt ez mindig így van.
2020. nov. 29. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!