Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor az utolsó gyári munkásn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor az utolsó gyári munkásnak, a buszsofőröknek, bolti eladóknak de még a közmunkásoknak is van párja akkor aki incelként definiál magára az miért nem talál társat?

Figyelt kérdés
Most ne azzal gyertek, hogy jó, de milyen. Olyan, amilyen hozzá illik külsőre meg belsőre illetve társadalmi helyzetre. Mindenki azzal van akivel akar, ha meg nem talál olyat, saját döntés hogy akar-e olyat, ami jut, vagy marad egyedül (ezesetben incel). Szerintem ők is azért vannak egyedül, mert nem akarnak lejjebb adni pont úgy mint a nők akiket itt szoktak szindi naponta..

2021. jún. 5. 08:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
50%
40 Akkor a te logikád szerint az illető mindent megtett, hogy milliárdos legyen, hiszen vett harminc lottószelvényt?
2021. jún. 5. 17:28
 42/68 anonim ***** válasza:
100%

41: Igen. Persze lehet mondani, hogy "nem mert a Mark Zuckerberg is írt Facebookot, te is írj Facebookot", vagy hasonló "jótanácsot", de az átlagembernek a lottó az esély a milliárdokra.

De ilyen erővel ha egy embernek mégis párja van, az sem azt jelenti, hogy többet tett volna bármivel, mint akinek nincsen.

Kicsit olyan ez, mint amikor jönnek párkeresési tanácsként a "Vietnamba kell költözni" tanácsok, de valójában szerintem egyikük sem ismer olyan embert, aki Vietnamba költözött. Érted.

2021. jún. 5. 17:34
 43/68 anonim ***** válasza:
77%

42 "az átlagembernek a lottó az esély a milliárdokra"

Az átlagember számára ez jár a legkisebb kockázattal, csak a szelvény árát lehet bukni. Ez igényli a legkevesebb erőfeszítést, csak egy fecnit kell kitölteni. Viszont az ötös lottón a főnyeremény esélye 1:43,94 000.000-hoz, amit nem neveznék érdemi esélynek, de oké elfogadom, hogy ha az illető vesz egy szelvényt,akkor tett valamit, hogy milliárdos lehessen. Ha nem vesz, akkor ezt a marginális lehetőséget is lepasszolta. Önként.

2021. jún. 5. 18:07
 44/68 anonim ***** válasza:
100%
43: Nem sikerül a lényeget elmondanom, úgy tűnik. A lényeg, hogy az életben mindenhol a "jó helyen jó időben" érvényesül, ezt nem nagyon tudod szabályozni. Példaként a HunDub oldalt tudnám mondani. Koppra ugyanazt csinálja, mint a Facebook, mégsem lettek milliárdosak. Mert Zuckerberg anno jó helyen, jó időben csinálta. Ma már ezt nem tudná megtenni. Tehát lefordítva: Hiába tesz meg minden tőle telhetőt, egyáltalán nem biztos, hogy olyan sikeres lesz, mint aki ugyanazt csinálja.
2021. jún. 5. 18:39
 45/68 anonim ***** válasza:
52%

44 Értettem, de a beszélgetésünk onnan indult, hogy önkéntes-e a cölibátus, vagy sem. A te példádnál maradva, aki meg sem próbál milliárdos lenni, annak 0% esélye van, ergo, önként döntött úgy,hogy nem akar gazdag lenni.

Párkapcsolatot létesíteni viszont könnyebb, mint vállalkozást építeni és meggazdagodni. Bármelyik incel elmehet egy hajléktalan szállóra, ahol cigi/flakonos bor/lakhatási lehetőség felajánlásával valószínűleg találna magának nőt/férfit (igény szerint). Percig nem vitatom,hogy ez senkinek nem vonzó alternatíva, direkt írtam a leginkább radikális megoldást, de ettől még tény, hogy azért nincs az illetőnek kapcsolata, mert ilyen áron inkább nem akar, tehát önként döntött.

Garancia így sincs, nem kizárható,hogy a koldusok is visszautasítanák, mert rossz helyen/időben próbálkozott, de mégsem jelenthetjük ki, hogy MINDENT megtett.

2021. jún. 5. 19:13
 46/68 anonim ***** válasza:
100%

45#

Értjük mi a gondolatodat, viszont tévedsz. Az önkéntelen nem azt jelenti hogy mindent megtett-e, hanem hogy akarja-e az állapotot vagy sem. Ha elégedetlen az állapotával az ember az akkor sem önkéntes ha amúgy van valami lehetősége változtatni.

Maradjunk a cölibátusnál, az önkéntes cölibátus ha azt az életformát választod, de az önkéntelen az amikor arra kényszerülsz, mert számodra alkalmas ember a szexre nem akad aki megtenné veled, vagy nem találni ilyen embert. Mivel nincs módunkban végigkérdezni az emberiség valamennyi ellenkező nemű egyedét, ezért biztos is hogy van rá vevő, akár olyan is aki megfelelne az illetőnek. De nem találni meg azt az egyedet/eket.

Attól még nem bevállalt a helyzet, és ez itt a lényeg! Akkor is ha az illető a hibás

2021. jún. 5. 22:36
 47/68 anonim ***** válasza:
52%
46 Ezt ilyenformán el tudom fogadni, nekem a szóhasználattal van a problémám. Az "akaratlan" eleve áldozatnak állítja be az incelt, (Jó, valahol az is, ezt már leírtam.) lényegében bebetonozva a tehetetlenséget és leemelve róla a felelősséget. Ha másképp hivatkoznátok magatokra, mondjuk válogatósként, az változtathatna a gondolkodásotokon.
2021. jún. 5. 23:08
 48/68 anonim ***** válasza:
100%

"Ha másképp hivatkoznátok magatokra, mondjuk válogatósként, az változtathatna a gondolkodásotokon."

Ne haragudj de nevetséges lenne így nevezni az inceleket.

Egyrészt mert nem feltétlenül válogatós (nem válogatósabb férfiak mint az összes többi), másrészt pedig nem ettől lesznek sikertelenek.

A megnevezéssel semmi gond nincs, ellenben egyetlen dologban adok igazat: a felelősség kizárólag az övé, azonban önmagának és a körülményeinek, környezetének is az áldozata, tulajdonképpen a saját tehetetlenségében vergődő az incel. Ettől függetlenül semmiféle önkéntesség nincs abban, ha valakinek sosem sikerült még a másik nemmel való intim kapcsolatteremtés természetes módon. Ennek súlyos személyiségbeli problémák (gátlásosság, határozatlanság, vagy félősség, súlyos önbizalomhiány stb.) az okozói Ugye itt hozható fel az említett példa: attól hogy valaki nem lottózik és vállalkozik, még áhítozhat a gazdagságra. Az hogy nincs rá esélye sem az az ő hibája és felelőssége, de attól még nem

önként vállalt a szegénysége (főleg ha nincs tőkéje és tudása vállalkozni, mert ha van és mégsem teszi, akkor valóban önként mondd le róla)

2021. jún. 6. 07:37
 49/68 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent a "válogatós"? Heteroként nőket még választhatom? Vagy "miért nem felel meg a férfi, te válogatós vagy és így ez nem önkéntelen" :D
2021. jún. 6. 08:02
 50/68 anonim ***** válasza:

49 Egy ismerősöm állást keresett, a neten találtam kb. 14 lehetőséget,amire megfelelt volna. Mindet lepasszolta.

"Ez alacsony presztízsű, nem ezért tanultam! Az messze van, most keljek hajnalban?! Ez szarul fizet! Ahhoz már öreg vagyok! Nehogy már ennyire leadjam!"

És így tovább. Valahogy nem tudtam a körülmények áldozataként tekinteni rá, aki önhibáján kívül munkanélküli, erre mondom,hogy válogatós.

2021. jún. 6. 08:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!