Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek miért annyira nagyon fontos, hogy mindenképp a férfi írjon először?
17
ennyi. tettél a dolgokért. Ha minden területen így csinálsz és nem a "nő vagyok jaaaj" kártyával jössz, boldog életed lesz. Gratula.
12 voltam: Értem. Ebben az esetben csak azt tudom mondani, amit társkeresőn fent lévő nő ismerőseimtől és a jelenlegi barátnőmtől hallottam: Az online társkeresőkön olyannyira egyenlőtlen a nemek aránya, hogy egy nő akár napi 100-200 levelet is kap (!). Esélye sincs mindre válaszolni.
Szóval abból ne vonj le túlzott következtetéseket, hogy nem írnak vissza a csajok tinderen. Kapják az üzenetek tömkelegét.
Én nem vagyok online társkereső rajongó egyébként, számomra kiveszik a spontaneitás az egész női/férfi dinamikából, barátnőmet is teljesen véletlenül ismertem meg.
30 évesen már nagyon megalázó hercegnőset játszani.
Nem vagy klasszikus nő. Te egy kislány vagy, aki 30 évesen is elvárja apucitól, hogy kicsi hejjcegnőként kezelje a cipellőjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!