Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiatal, huszonéves lány csak nyolc-tíz nap után jelöli vissza a férfit FB-on, az mindenképpen azt jelenti, hogy "visszajelöltelek, de ezzel mutatom, hogy nem vagy számomra kicsit sem fontos"?
Azt gondolom, hogy túl sokat gondolsz bele a facebookba.
Gondolj bele, ha kicsit sem érdekelnéd, szerinted venné a fáradtságot és megjegyezné, hogy "ahaa, bejelölt, de csak x nap után jelölöm vissza, hogy éreztessem, nem fontos"?
Visszajelölt és kész. Ha komolyak a szándékaid írj rá és kezdj el vele beszélgetni.
Ez is egy megfontolandó szempont, nagyon remélem igazad lesz! :)
Onnan - is - vettem a fenti feltételezést, hogy többen írták (innen is), ha valaki - igazán - szimpi a másiknak, azt szinte azonnal visszajelöli. Ha nem, akkor ott valami bibi lehet a háttérben.
Mondom, túl sokat gondolsz bele ebbe a facebookba.
Nekem is van facebookom, és volt, hogy egy csinos lány bejelölt a suliból, még évekkel ezelőtt. Ráírtam, beszéltünk párszor, de semmi sem lett belőle.
Ha akarsz tőle valamit, írj rá és hívd el randira, mert addig, csak ezen pörög za agyad. Legrosszabb esetbe nem akar randit. Nem dől össze a világ, de legalább tisztábban látod a képet.
Első! :)
"Nekem is van facebookom, és volt, hogy egy csinos lány bejelölt a suliból, még évekkel ezelőtt. Ráírtam, beszéltünk párszor, de semmi sem lett belőle.
Ha akarsz tőle valamit, írj rá és hívd el randira."
Itt nem ez a helyzet áll fenn. :) Nem random ismeretlenként jelölte be egymást két vadidegen, hanem - ahogy írtam - élőben találkoztak először. :) Ami egyébként - szerintem - nem sült el valami rosszul.
"Legrosszabb esetben nem akar randit. Nem dől össze a világ."
Dehogyisnem! :D Viccen kívül, ő egy nagyon csinos igazi kis angyalka, ha nem jön össze az bizony módfelett fájni fog.
Hatos!
"Max. annyit jelent, hogy ritkán lép be a facebookra, tehát van normális élete. Szerintem ez pozitív."
Ennek második fele valóban pozitív, én is úgy tudom van normális offline élete, azonban az nem beszédes kissé, hogy sokat váratott a felvétellel, illetve, ami még fontosabb, hogy utolsók közt vette fel a másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!