Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért nincs sok huszonéves srácnak barátnője?
Sok az apakomplexusos fiatal nő? Nagyon sok ilyen sztorit hallani, hogy jóval idősebb pasival van együtt fiatal nő. Ez közrejátszhat abban, hogy rengeteg a fiatal magányos pasi?
"Nagyon sok ilyen sztorit hallani"
Pont azért van hírértéke, mert ritka, mint a fehér holló. Ha gyakori lenne, a kutya sem foglalkozna azzal, hogy egy fiatal nő idősebb pasival van. Mondjuk a nők 1%-a. Viszont legalább ugyanennyi fiatal férfi is idősebb nővel van kapcsolatban, szóval elvben mindenkinek jutna olyan partner, amilyenre vágyik.
Egyszerű a képlet sok nőnél. vagy van pénze a palinak meg kiépített élete, vagy nincs. akinek nincs az mehet a kukába. ez utóbbiba kb 80% tartozik.
Inkább az lesz majd a kérdés, hány férfinak éri majd meg, hogy bohócot csináljon magából és szórja a pénzt a nők kényelmére. Egy normális ember, férfi azért dolgozik hogy megéljen, valahogy okosan, félre is tudjon tenni, hogy ne szegényedjen el, nem azért hogy odaadja a kedves hölgynek hogy a legújabb Iphonet vegyen neki amit amúgy ki sem használna. De ugye nőknek zsarolni könnyű, azt mondják ha nincs iphone akkor mehet a kukába a csávó. és még ebből is ők mutogatnak nagy fájdalommal h nincs normális férfi. és akkor egyenjoguság..
Ennek a nőnek nem apa komplexusa van hanem pénz fétise.
Amúgy ahogy írták ezer oka lehet annak hogy egy lány idősebb pasit választ.
Nálunk az egyetemi csoporttársaimnak általában idősebb a párjuk és több éves párkapcsolatokról beszélünk.
Ennek ellenére sok olyan párt is ismerek ahol azonos koruak a tagok. Én úgy vettem észre az ismerősi körömben hogy a korkülönbséggel bíró párkapcsolatok tovább húzzák. Ez is lehet egy indok. Mások a prioritások egy idősebb pasinál. Persze nem 20-30 év különbségről beszélek. És csupán a saját tapasztalataimat írtam le.
Nagy fa-.sz az a huszonéves srác, aki azt hiszi hogy az idősebb férfiak elveszik tőle a fiatal nőket és neki ezért nincs.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!