Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek kb. sehol szingli huszonéves nők, ellenben miért van rengeteg szingli ugyanilyen korú férfi?
Résen kell lenni, meg kell találni azt mikor a két pont között egyedül van a nő, pl mikor kijön egy kapcsolatból, ehhez meg ismerni kell, ezt meg egy baráti társaságon keresztül tudod megtenni, tehát eleve barátnak kell lenned ahhoz. A Nők többsége "idegenekkel nem áll le társalogni. Csak is kizárólag nagyobb társaságokban nyitottak.
Amúgy meg igények miatt, aki eleve a napos oldalon él és nem éri semmi rossz, ami miatt aggódnia kéne, az nem foglalkozik ezzel a témával, igy nem tud együtt lenni egy egyedülálló férfival akinek kb 0 népszerüsége.
Mocsok sok szingli huszonéves nő van.
Én idén, 2016-ban 8 nővel szexeltem, akik mind 18-23 évesek voltak.
Én nagyon kíváncsi lennék, hogy te hol, milyen helyeken ismerkedsz. Én szinte csak egyetemen szoktam, ott meg alapból durván 2 nő jut 1 férfira.
22/F
9:
Attól függ hol élsz. Én egyetemista vagyok. Az egyetemeken azt hiszem kb 60-40 a nő-férfi arány, vagy hasonló. Úgyhogy nálunk eléggé nőtöbblet van napközben, bárhová is megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!