Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek kb. sehol szingli huszonéves nők, ellenben miért van rengeteg szingli ugyanilyen korú férfi?
1. Itt vannak adatok arról, hogy a magyarországi egyetemeken és főiskolákon több a nő, mint a férfi.
2. Attól függ milyen szakon vagy. A mérnökin vagy informatikuson még el is hiszem hogy a 90% férfi.
3. De én bölcsészeti és pénzügyi képzésekre jártam és ott meg dugig volt minden csajokkal.
4. "Nem lehet találkozni vele sehol." Ha megtetszik egy ismeretlen lány, akkor lépj oda hozzá, szólítsd le és kezdj beszélgetni vele. Így kell "találkozni vele".
tegnap 20:10
Aha, mert egyetem = bölcsészkar. Persze, ez így működik. :D
ma 11:05
Értettem hogy te mire gondolsz, viszont még mindig marhaságnak tartom. Minden karra járnak elképesztően ostoba emberek, illetve a szakmunkások között is vannak értelmesek. A párom szakmát végzett, nem azért, mert buta lett volna egyetemre menni, hanem mert az a szakma volt az álma, és ennyi.
Persze, lehet mondani, hogy a bölcsészek csak sötétek és lusták tanulni, és büfészak mind, viszont nem kéne elfelejteni, hogy a bölcsész karok nem csak a szabad bölcsészetből állnak. Nem hiszem, hogy egy tolmács, vagy egy töritanár olyan tudatlan és tehetségtelen volna.
Értem én a sztereotípiát, de nem kell azért egy az egyben elhinni, hogy aki btk-s, az mekiben fog dolgozni örökre, mert ez nem ilyen fekete-fehér.
Bocsánat, hogy félbeszakítom a bölcsészvitát, próbálok választ adni a kérdezőnek, bár az egyes válasz, a téves arányt leszámítva, félig jó is.
Okok:
1. Az említett skála: Egy huszonéves nő minden férfit érdekel 20-től 60-ig, nyilván kevesen jönnek össze 60-évessel, de jól kinéző 40 vagy 32 évessel annál többen, és ez megsokszorozza a próbálkozók számát. Tulajdonképpen minden férfi huszonéves nőt akar, szóval óriási a verseny.
2. Budapest nemzetközi idegenforgalmi célponttá vált, nem kis részben a könnyen kapható magyar lányok miatt. Szinte minden lány beszél valami idegen nyelvet, és egyre nagyobb arányban képzelik el a fiatalok a jövőjüket külföldön. Míg férfiként kivándorolva kőkeményen dolgozni kell, bérlakást, munkát szerezni, és kiismerni mindent, nőként csak két dolgot kell tenni, amit nem írok le, mert fennakadna a trágárságszűrőn, és készen megkapsz mindent. Szinte minden lánynak van valami fétise (olasz-mánia, Párizs-mánia, New York-mánia), és beszéli is a nyelvet valamennyire (sokkal jobb a nyelvérzékük átlagban), így egyre többen reménykednek külföldi pasiban. Szóval felmerül a kérdés, hogyan hódítsak meg egy Olaszország-mániás, olaszul tanuló, milánói vagy toscanai életről álmodozó magyar lányt, ha magyar férfinek születtem? A válasz az, hogy lehúzhatom magam a wc-n. Ilyen értelemben, ha a magyar lányokra vadászó külföldieket (vagy tetszés szerint a külföldi pasiről álmodozó magyar lányokat) is beleszámoljuk, az előző 20-as szorzót még megduplázhatjuk.
Szóval 40 jelentkező van egy 20-as szingli nőre, és a nők hagyományosan monogámok általában, vagyis nem fog mindenkinek jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!