Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslányoknak mindenképpen kell csokor? Vagy nem fontos?
Kell a virág...
A helyedben kardíszt választanék, amit csuklóra kell kötni, valami általános színű, pl fehér, tört fehér virágból, olyan szalaggal, mint a ruha, vagy pedig olyan virág, ami mindegyikhez illik
kell a virág! :)
én azt csinálnám, hogy vagy mindenkinek megegyező a ruhájával, vagy mindenkinek fehér virágokból! :) mondjuk egy szál fehér-rózsaszínes liliom, az mindenhez megy! :)
Nekem a nagy koszorúslányomnak csokra volt, a kicsiknek: 5, 6 és 3,5 évesek voltak pedig kiskosaruk virágszirommal.
Jó ötlet lehet még a csuklópánt.
Mindneképp olyan virágokat válasz ami vagy vajszínű vagy fehér, lehet akár egy-egy szál fehér kálájuk is, ami illik a ruhákhoz.
Bátyáméknál asszem 8-an voltunk koszorúslányok, mind másszínű ruhában. A csokrok ileltek dekorhoz, de a ruhák közül, szerintem csak egy-kettőhöz. Ti ne essetek ebbe a hibába, mert szerintem nem volt olyan szép az öszkép:)
Sajnos úgymond nem mindegyik ruha fog passzolni a dekorhoz.
Lesz barack, napsárga, v.lila és menta és még vmi pasztell színű koszorúslány ruha. Barack-korall lesz a lagzi, de ahogy írtam jó nyáriás színekből lesz a csokor is. Ezek közül csak a lilához nem passzol a dekor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!