Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ehhez a menyasszonyi ruhához milyen csokor passzolna?
Kiscsillag, ez nem csokor.:)
De jó a barack szín.
Köszönöm! Tudom, hogy nem csokor kinézete van, csak valami ilyesmire gondolok... :)
Csak maga a ruha sem annyira egyszerű és ez a csokor már nem lenne-e túl sok hozzá?
Nézd, mutasd meg a képet a virágkötőnek és bízd rá, milyet köt hozzá!:)
Biztos ízléses lesz!
Szerintem kisebb, kerek csokor legyen, ne lógjanak ki belőle kardvirágok meg hosszabb szálak, akkor jó lesz!:)
A képen látható színben és virágokból összeállított csokor remek lenne. Nem fehérrel csináltatnám, a pasztell árnyalatú kék számomra mégjobban kiemeli a ruha barackszínű díszítéseit, különlegesebb. A fehéret eleve nem szeretem a csokrokban, mert túlságosan egybeolvad a ruhával, semmilyen hatású.
Szóval nagyon jó választás.
Vagy elegáns fehér, egyszínűt,
vagy elegáns rózsaszín csokrot választanék, azt is egyszínűt. Nekem a több féle virág, több szín nem annyira elegáns ilyen ruhához.
Ruha tényleg gyönyörű!!!!!
Fura ez a ruha... nagyon szép, de fura. Ha tényleg ott van a dereka, ahol a képen, akkor a csajnak legalább két méter hosszú a lába... Vagy csak rettenetesen hülyén van fotózva, de így nagyon aránytalan.
Amúgy én is egy egyszerű barack-fehér kis gömb csokrot választanék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!