Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szokták írni a magasságuk miatt panaszkodó férfiaknak, hogy az csak kifogás, ők mennyi 175cm alatti férfit ismernek, akik olyan nővel vannak párkapcsolatban, amilyennel szerettek volna?
Egy gyerekkori barátom 168 cm magas, nem is túl szép arcú. Érettségi környékén gyúrni kezdett és 50 kilósról felment pár év alatt olyan 80 kiló körülre mellette adoniszi izmos testtel. Elvégzett egy matek-tesi tanári egyetemet, aztán elment a katonasághoz dolgozni tűzszerésznek. Huszonéves még mindig és fél millió körül keres. Volt neki eddig egy több éves kapcsolata is, ami jegyben járásig jutott, illetve nem viccelek, több mint 50 nővel szexelt az élete során, akiket mindet ő szedett fel a dumájával, megjelenésével. A legtöbb csajt az egyetemre járva dugta meg, de most felnőttként is ha úgy van könnyen talál partnert.
Én 190 centis vagyok, sokáig csak szerettem volna én is olyan izmos vagy magabiztos és jó dumájú lenni, mint amilyen ez a haverom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!