Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért találok nehezen párkapcsolatot, mert sapioszexuális vagyok? Vagy ez csak egy jól hangzó kifogás?
Sokáig nem ismertem ezt a szót, de már annyi ismerősömtől megkaptam,hogy sapioszexuális vagyok,hogy utánanéztem és ha nem is tudom ezt így teljesen magamra húzni, de azért van benne valami.
Egy darabig azt hittem ,hogy demiszexuális vagyok,ami így férfiként elég ritkának számít, az a lényege, hogy csak nagyon kevés ember vált ki belőled szexuális vonzalmat, bár sokan azt mondták,szimplán válogatós vagyok. Tényleg lassan 30 évesen 10 alatti a szám, ahány nővel szexeltem, annak meg a számát se tudom, hányat utasítottam így vissza. A szexkaland az nem az én stílusom. Volt aki azt hitte,h meleg vagyok, de férfiből még egy se volt soha, akihez vonzódtam volna. Inkább enyhe aszexuálisnak vagy demiszexnek lőttem be magam. Aztán jött elő ez a legújabb jelző.
A lényeg, hogy imádom az intellektuális csevegéseket,eszmecseréket és most így visszagondolva valóban minden nő,akihez szexuálisan nagyon erősen vonzódtam elsősorban a szellemi képességeivel nyűgözött le. Persze hozzáteszem, hogy önmagában ez nem elég, mert valami szikrának is kell lennie, így a kettő együtt nagyon ritkán érvényesül, akkor is van, hogy pont viszonzatlan lesz a dolog, vagy a másik félreérti,h mit akarok,barátként tekint rám,mert nem érti, h én másképp fejezem ki a vonzalmamat,mint amit ő megszokott a legtöbb férfitól.
#3 Ez igaz, de nekem nem olyan fontos a szex, mint másoknak.
Nyilván ha van egy olyan partner, akihez nagyon vonzódom, akkor fontos, de ha éppen nincs ilyen, akkor csak úgy akárkivel nem igénylem, hogy ilyenbe belemenjek.
Ez olyan mintha kitöltetnék a csajjal egy IQ tesztet, és ha jó az eredmény feláll, ha buta akkor nem áll.
What the actual fck?🤦♂️
Először hülyeségnek tartottam a felvetést, de rájöttem nem az.
Az összes nőm azért lett, mert szellemi kihívást jelentett a meghódításuk.
De volt egy csomó más szex is, de az nem jelentett semmit igazából.
Viszont nagyon rövid időt éltem társ nélkül, így lettem 60+.
Szóval ne aggódj, csak figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!