Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ilyen, hogy az embernek egész egyszerűen nincs ideje párkapcsolatra, vagy ez csak egy kifogás?
Megértem hogy nincs időd. Annyira rohansz, hogy esélyed sincs mélyebben megismerni valakit, hogy belé szeres...
Egyenlőre ez talán nem baj.
Szerintem igaz, hogy az embernek arra van ideje, amit tényleg akar. Neked ez most nem annyira fontos, miért lenne ez baj? Miért tennél úgy, mintha más lenne a prioritásod? Tudod, hogy hányadán állsz magaddal, ez így korrekt.
Ha majd megvesznék azért, hogy legyen valakim, akkor én is biztos tennék érte, de amíg nem érzem ennek szükségét, addig miért stresszeljem magamat feleslegesen? Szeretem az életemet és nem érdekel, hogy mások szerint mit kellene csinálnom...
Fäszság. Nettó fäszság.
Vegyünk egy embert, aki egyetemista, dolgozik, sportol és akar egy kapcsolatot is. Kicseszett zsúfolt az élete, de valami csoda folytán megismer egy embert, akit akar. Nem szimpi, nem bejön, akarja és pont:
-Edzeni akár együtt is lehet, de át lehet rakni az edzést reggelre. Futottam már én is hajnalban, mert tudtam, hogy este randim van és nem engedek semmiből.
-Reggelizni, ebédelni, vacsorázni is (kinek mi)
-Rá lehet kérdezni, mikor hazafelé mész, vagy a városban vagy valamit elintézni hogy ott-e a környéken a másik és elkísérne-e/összefutna-e veled pár percre, addig is együtt vagytok.
-Lehet idővel együtt aludni is
-Az üres tevékenységek közben (utazás, főzés, stb) simán lehet beszélgetni (akár skypeon is) és meló/tanulás közben is van félóránként az embernek általában 1-2 perce minimum írni a másiknak, de simán lehet csoportosítani az ilyesmit úgy, hogy gyere át, igaz, hogy kaját csinálok, rendet rakok, mosok, de most érek rá
-A legtöbbször az ember nem zuhan az ágyba, hanem elalvás előtt 1-2 órával befejezi a dolgát. Hányszor volt, hogy ilyenkor találkoztam az exemmel 1-2 órára, akár úgy is, hogy mondtam neki, hogy éjfélkor alvás, 7-kor kelek, aludjunk együtt.
-Szerintem egy légtérben lenni is elég olykor. Sokszor tanultunk együtt exemmel pl.
-Akinek bäszni, bulizni, facebookozni és gyakorizni van ideje, annak egy kapcsolatra is van ideje.
Ha valakivel TÉNYLEG összeilletek, ezt össze tudjátok hozni. És nem csesztet egész délutános programokkal, illetve kellően spontán ahhoz, hogy leszervezzetek egy gyors találkozót, egy nem szokványos randit, vagy megértse, mikor van épp időd. Nem sokáig kellett nekem sem kihúznom ilyen időspórolós módszerekkel, de akartam azt a srácot, ergo megmozgattam minden követ, hogy ő is legyen, de az életem se csússzon ki a medréből, beleértve a hobbijaimat is. Aztán kibírtuk és sokáig egész szépen mentek a dolgok. Nem emiatt lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!