Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Picit molettebb lányok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Picit molettebb lányok, de mások véleménye is érdekel. Első randit elhalasztanátok meleg jó miatt?

Figyelt kérdés

Lánytól megkérdeztem,lesz e randi a hétvégén. Erre válasz:"ha nem lesz nagyon meleg akkor lehet róla szó"

Aranyosan nagydarab.Eloszlik rajta a képek alapján. Nagyon szompatikus,azt hiszem éb is neki,de ez a mondat....

Aki akar az találkozik,nemde?

Én rajtam is van túlsúly 185/102vagyok. De azért izom is van bőven.Átérzem hogy van miből izzadni.

2018. júl. 6. 17:03
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
-jó. Jó kifogás volt eredetileg ..de átfogalmaztam.
2018. júl. 6. 17:05
 2/13 A kérdező kommentje:
Elnézést az elütésekért...röstellem nagyon.
2018. júl. 6. 17:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Az én húgom 162 centi, 56 kilós, izmos, edz, kickboxol, de nyáron sehova sem megy, mert gyűlöli a meleget. Mozit is csak úgy tervezek vele, hogy az időkép meg van nyitva.

(Amúgy nem zsírból izzadsz.)

2018. júl. 6. 17:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is halálomon vagyok, ha nagyon meleg van. 170/55 vagyok.

Egy koradélutáni randit lehet, hogy lemondanék emiatt.

8 után már minden okés.

Hány órára szól(t) a randi?

2018. júl. 6. 17:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavar a meleg, tökéletesen megértem, ha nem akar első randit csatakosra izzadva.
2018. júl. 6. 17:27
 6/13 A kérdező kommentje:

4es. Csak hétvége volt megkérdezve,azon belűl rugalmas vagyok.

3 as tudom,de a dagik töbvet izzadnak...

2018. júl. 6. 17:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Válassz akkor délutáni, kora esti időpontot.

Megértem teljesen a lányt is, én is izzadosabb fajta vagyok, két lépés 30 fokban és mint aki akkor mosott hajat. 160/67 vagyok

2018. júl. 6. 17:50
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok dagi, mégis sokat izzadok. Amúgy engem annyira nem zavar (nyilván a dezodortól nem szagos), veszek fel feketét, azon nem látszódik.
2018. júl. 6. 17:51
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát rajtam minimum 40 kiló plusz volt, de akkor csak a fejem izzadt, most izmosan sokkal jobban izzadok, plusz a testem is. Pedig azt hittem, száraz leszek háj nélkül. :D
2018. júl. 6. 18:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem súlyfüggő. 52 kilósan sem szívesen megyek sehová a nyári dögmelegben. Hát még ha a hófehér bőröm valami napközbeni szabadtéri programra akarják cibálni. (sőt én is tudok fenemód izzadni, ez is alkati nem csak túlsúly kérdése)

Vannak emberek akik ilyen időben nem szeretnek kimozdulni.

2018. júl. 6. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!