Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Picit molettebb lányok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Picit molettebb lányok, de mások véleménye is érdekel. Első randit elhalasztanátok meleg jó miatt?

Figyelt kérdés

Lánytól megkérdeztem,lesz e randi a hétvégén. Erre válasz:"ha nem lesz nagyon meleg akkor lehet róla szó"

Aranyosan nagydarab.Eloszlik rajta a képek alapján. Nagyon szompatikus,azt hiszem éb is neki,de ez a mondat....

Aki akar az találkozik,nemde?

Én rajtam is van túlsúly 185/102vagyok. De azért izom is van bőven.Átérzem hogy van miből izzadni.

2018. júl. 6. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Rajtam van bőven plusz, de nem izzadok annyira. A meleget imádom, azt se bánom, ha 40 fok van, csak száraz meleg legyen. Az én halálom a pára, akkor szétrobban a fejem és testszerte izzadok, 5 fokban is.
2018. júl. 6. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:

1. 169/53 vagyok, és a nagyon melegben ha tehetem, sehová nem megyek, vagy csak este 7-8 után.

2. azt viszont, aki ilyen kifogással jön, hogy nem randizok veled, mert meleg van, élből elhajtanám a francba.

Létezik kávézó, bár, teázó, meg csomó más benti hely, ahol lehet találkozni, nem kötelező a negyven fokban a parkban aszalódni.

2018. júl. 11. 13:20
 13/13 A kérdező kommentje:
12es Repűlt a lány az életemből. Az olyan helyekkel az volt a gondja,hogy nem szeret emberek közt lenni,nem szereti ha költenek rá...Egyszer valaki csak kimozdítja a komfortzónájából.De az nem én leszek.
2018. júl. 12. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!