Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy egy tudatalatti mechanizmus akadályoz benne, hogy párkapcsolatot alakítsak ki? 22/f
Szinte mindig olyan nőkre kattanok rá, akiknél esélytelen a dolog különböző okokból. Akiknél lenne esélyem azok vagy nem tetszenek, vagy rájuk unok ismerkedés közben. Mondják, hogy több vasat kell tartani a tűzben, de olyan típus vagyok, hogy lefáraszt, ha egyszerre sok lánnyal kell folyamatosan kapcsolatot tartani pl: Tinderen vagy akárhol online(de legalább már megértem, hogy ezért nem írnak vissza vagy válaszolnak szegényesen, nem azért mert gonoszak lennének vagy ilyesmi).
Egy másik probléma, hogy akikkel igazán jól kijövök azok foglaltak, én meg jobb tartású vagyok annál, hogy egy párkapcsolatban élő lánnyal kikezdjek.
Szóval az jutott az eszembe, hogy voltaképpen a tudatalattim cseszik ki velem azzal, hogy az elérhetetlenek kellenek, az esélyeseknél meg mindenféle kifogásokat gyárt hogy ezért vagy azért nem jó. Létezik ilyen jelenség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!