Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet működő feminizmus equal dating market nélkül?
Azokon a helyeken, ahol nők valamiért alulmaradnak a férfiakkal szembem, a feministák nőknek kedvező törvényeket vezetnek be, hogy kiegyenlítség a nemek közti viszonyt. Erre példa a politikában és a munkahelyeken a női kvóta, a mindennapi életben pedig a nők gyengébb izomzatát ellensúlyozandó (szexuális) erőszakellenes törvények.
Van viszont egy hely, ahol a férfiak brutálisan és elképesztően alulmaradnak a nőkkel szemben, viszont a feministák szemében mintha nem is létezne a probléma. Természetesen a párkapcsolati piacról van szó, ha valakinek nem lenne egyértelmű a Tinder kipróbálása és az instagram oldalak végignézése után.
Szerintem ez így nem működik és nem csoda, hogy a Fidesz meg a többi keresztény konzervatív párt ennyire erős.
910: Ebből is látszik, hogy ez mekkora probléma. Egy valóban feminista rendszerben nem szabadna ennyi incelnek lennie.
Például nekem gond nélkül matchelnem kéne.
Én úgy vettem észre, hogy az incelekre jellemző a szélsőséges gondolkodás, ami személyiség zavarra utalhat.. nárcizmus-ra inkább. Ezt a szélsőséges dühöt és antiszociális viselkedést(ami az incelek sajátja) lehet kezelni gyógyszerekkel. Az már valamennyire más, ha autizmus van a háttérben, mert az veleszületett. Mert nekik szokása rákattani egy témára, gyenge a szociális érzékük, szélsőségesen szoronganak és így hibás(más) úton jutnak el rossz következtetésekhez.
Szerintem ez a közösségi média, társadalmi elvárások és talán az autizmus kombinációja, amelyek szerepet játszanak/játszhatnak abban, hogy valaki ilyen mélyre kerüljön mentálisan, és akár ez is felelős lehet abban, hogy annyi incel van. Mert hát nyilván nem a külső vagy a pénz a probléma, hiszem csomó ronda és alacsony keresetű férfinak van barátnője..a probléma inkább fejben lehet, ezért kiemelt pszichológiai segítség kellene nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!