Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már lassan ott tartunk, hogy a párkapcsolatokat a közgazdaságtani törvények mozgatják?
Olvastam már olyat hogy a nők csak a férfiak 10%-ával állnak szóba, ők az alfák, olyat hogy a nők csak a gazdag mérnökökkel állnak szóba, a magyar nőket a jóképű külföldi férfiak elviszik tömegesen, mert ott jólét van, és a nyugati nőknek már túl magasak az igényei. Vagy azt hogy a szép, melles-fenekes nők csak a gazdagokra hajtanak, és a csóró pasiknak nem jut szép nő.
De ezeknek krónikus elkeseredettségükben már efféle konteóik is vannak hogy a párkapcsolatot a közgazdaságtani törvények mozgatják?
Egy előző kérdésben olvastam ilyet...
Jaj jaj miért nincsen barátnőm, pedig rendes srác vagyok.
"minőségi punci"
2
Az meglehet.. :D
"a nők csak a gazdag mérnökökkel állnak szóba, a magyar nőket a jóképű külföldi férfiak elviszik tömegesen"
Igen, gondolom te is egyértelműen tapasztaltad, hogy minden férfi ebben az országban, akinek felesége, élettársa vagy barátnője van, az gazdag mérnök.
Ez a napnál is világosabb, szóval teljesen felesleges is ezt itt újra megkérdezni naponta.
A párkapcsolat nem egy alapvető emberi jog.
Egyébként mért lenne egy szép nőnek érdeke egy csóró pasival összejönni ?
A pasik mit akarnak pinát, mit tudnak érte adni pénzt.
A nő mit tud adni pinát mit akar érte pénzt.
A szolgáltatásokat és árucikkeket sem ingyen kapod. Valamit valamiért.
Amúgy ezt csak úgy 1 Milliószor kérdeztétek már meg de nem baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!