Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha 2 éve ért véget a legutóbbi párkapcsolatom és azóta nem volt se kapcsolatom se szex az életemben?
Na, akkor én a 30as éveim végén járó pasiként gyorsan befogom a pofám, amiért féléves szexmentesség miatt kesergek:D
Nem gáz, kedves Kérdező, de azért biztos van rá magyarázat, és persze diszkréten rákérdeznék, ha egy ilyen nővel lenne randim... De nem ez lenne a mérvadó a folytatást illetően. Igaz az is, hogy egyszer egy - saját állítása szerint - másfél éve nem szexelt pultoscsajjal kavartam, mondjuk szkeptikusan is álltam a dologhoz.
Szerintem egyáltalán nem gáz. Én szeretnék tudni ilyesmiről az ismerkedésnél, szóval nem gondolom, hogy titkolni kell.
Inkább becsülném ha ilyen nővel találkoznék.
Nekem inkább az a fura, amikor valaki hosszú kapcsolat után pár hét szünetet hagy és ugrik bele következőbe, komolyabb érzések nélkül.
Én speciel egy szakitás után meghagyom a gyászidőszakot, tart amíg tart. Attól függ mennyi idő az esetleges sérüléseket feldolgozni, helyretenni magamban, hogy tisza lappal lépjek egy következőbe, a hol már nics az ex semmilyen szinten, csak én, letisztulva.
És én kivárom amíg találkozom valakivel, akiben ott van az a bizonyos plusz. Ez legutóbb nekem másfél év volt. Nem éreztem benne semmi cikit. Kivártam azt a társat, akinél ott van az a bizonyos "hűha" érzés.
Ez miért lenne kínos?
Nekem is ilyesmi volt. 1,5-2 év körül, már nem emlékszem, de nem éreztem gáznak. Az gáz, ha kapcsolatfüggő vagy.
Nyolcassal pedig egyet értek annak ellenére, hogy ő szerintem lány én pedig férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!