Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha 2 éve ért véget a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha 2 éve ért véget a legutóbbi párkapcsolatom és azóta nem volt se kapcsolatom se szex az életemben?

Figyelt kérdés
Ha ez derülne ki a huszas évei elején járó nőről akivel ismerkedsz akkor az milyen gondolatokat keltene benned? Érdemes bevallani ezt ismerdekésnél ha rákérdeznek, hogy azóta mi volt? Úgy érzem ezzel nagyon kilógok a korombeliek sorából

2021. márc. 31. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Gáz. Ha ezt megtudnám, azonnal elkérném a fagyi árát, amire meghívtalak, aztán sarkon fordulnék, és köd előttem, köd utánam!
2021. márc. 31. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz. És nem kell bevallani, magánügy.
2021. márc. 31. 17:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Na, akkor én a 30as éveim végén járó pasiként gyorsan befogom a pofám, amiért féléves szexmentesség miatt kesergek:D

Nem gáz, kedves Kérdező, de azért biztos van rá magyarázat, és persze diszkréten rákérdeznék, ha egy ilyen nővel lenne randim... De nem ez lenne a mérvadó a folytatást illetően. Igaz az is, hogy egyszer egy - saját állítása szerint - másfél éve nem szexelt pultoscsajjal kavartam, mondjuk szkeptikusan is álltam a dologhoz.

2021. márc. 31. 17:15
 4/12 anonim ***** válasza:
8%
Azt hogy végre nem fog lötyögni a kis kukacom .
2021. márc. 31. 17:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem gáz. Én szeretnék tudni ilyesmiről az ismerkedésnél, szóval nem gondolom, hogy titkolni kell.

Inkább becsülném ha ilyen nővel találkoznék.

2021. márc. 31. 17:57
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy leszbi...
2021. márc. 31. 18:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább imponáló, mert nem kapcsolatfüggő.
2021. márc. 31. 18:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem inkább az a fura, amikor valaki hosszú kapcsolat után pár hét szünetet hagy és ugrik bele következőbe, komolyabb érzések nélkül.

Én speciel egy szakitás után meghagyom a gyászidőszakot, tart amíg tart. Attól függ mennyi idő az esetleges sérüléseket feldolgozni, helyretenni magamban, hogy tisza lappal lépjek egy következőbe, a hol már nics az ex semmilyen szinten, csak én, letisztulva.

És én kivárom amíg találkozom valakivel, akiben ott van az a bizonyos plusz. Ez legutóbb nekem másfél év volt. Nem éreztem benne semmi cikit. Kivártam azt a társat, akinél ott van az a bizonyos "hűha" érzés.

Ez miért lenne kínos?

2021. márc. 31. 19:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyesmi volt. 1,5-2 év körül, már nem emlékszem, de nem éreztem gáznak. Az gáz, ha kapcsolatfüggő vagy.

Nyolcassal pedig egyet értek annak ellenére, hogy ő szerintem lány én pedig férfi.

2021. márc. 31. 20:09
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem ugyanez van velem is, csak duplaannyi idős vagyok majdnem, mint te. Ha ez valakinek gáz, akkor nem egymást keressük. Egyébként en sem kerdezem soha, hogy az illető mikor szexelt utoljára, komolyan: ehhez kinek mi köze?
2021. márc. 31. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!