Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak komoly kapcsolatot a férfiak? Velem van a baj? Bővebben lent.
Nem kívánok általánosítani, csak belegondoltam hogy én 30-x éves fejemmel mikor kezdenék huszonéves lánnyal...
leginkább akkor ha csak a testi dolgokra mennék, tehát komolyabb kapcsolatot nem tudnék elképzelni ekkora korkülönbséggel.
Ergo igen, nagy számban talán azok a harmincasok kezdenek huszonéves lányokkal akik úgymond komolytalanok, azaz nem a komoly kapcsolatot keresik.
sokaknak bejön a teltebb alak, idősebb korban jobban felvállalják
pl 20-as évektől a haverok velem is poénkodtak ezzel amikor megemlítettem, mondjuk én vállaltam ezt :)
változó kinek mi jön be...
van aki csak ki akarja próbálni teltebb lánnyal...
de minden korban vannak akik komolyat keresnek és vannak akik csak dugásra párt :S
24F
Pedig pont azt akartam volna írni. 24 éves srác vagyok és nem akarok gyerekeket, családot még, csak majd olyan 30 éves koromban. Akkor viszont pont hogy lehetőleg egy 18-25 éves lánnyal.
úgyhogy ha 21 évesen a 30-35 évesek között nem találsz komolyat, azt én sem értem. Én majd annyi idősen pont ilyen korú lányt keresnék kb feleségnek, anyának is.
El sem bírnám képzelni hogy mondjuk harmincasként egy szintén harmincas nővel legyen családom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!