Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak komoly kapcsolatot a férfiak? Velem van a baj? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. Mindig is az idősebb pasik jöttek be nekem. Eddig nem nagyon ismerkedtem, hisz gyerek voltam hozzájuk, a korombeliek pedig nem tetszettek. Azt gondoltam, hogy egy 30-35 éves pasi már komoly kapcsolatot szeretne, de sajnos nem így vettem észre. Ugyan olyan tini fiú ésszel gondolkodnak mint a 20 évesek... Miért? Vagy a külsőm miatt kellenèk nekik csak szexre? Duci vagyok...

2017. ápr. 25. 15:18
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Érett gondolkodású lehet, de épp csak kijárta az iskolát. Tapasztalatlan és naív, ezt sok férfi kihasználja. És igen, ott van az is, hogy még nem ért el semmit az életben, "beleülne a készbe", mert egy 30-35 éves férfi már általában redlkezik ingatlannal, autóval... stb. Akkor van nagyobb esélyed 30+os férfival komoly kapcsolatra, ha ő gyerekesebb, nincs komolyabb vagyona, és tudtok együtt egy közös életet kialakítani. De 30 fölött és főleg 35 felett már férfiaknak gyakrabban van előzménye magánéletben... exfeleség, gyerek. Sok a hétvégu apuka, aki pont emiatt csak alkalmi kapcsolatot keres.
2017. ápr. 25. 16:00
 12/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat. :) Nekem is lesz autóm pár héten belül. :P

Félek a fiatalabbakkal való kapcsolattól. Pont amiatt, hogy lehet nem vállalnának fel az alakom miatt.

2017. ápr. 25. 16:07
 13/30 anonim ***** válasza:
12. A fiatalabbak és a 35 év között 15 év van, azért a kettő között is léteznek férfiak :)
2017. ápr. 25. 16:11
 14/30 A kérdező kommentje:

Mármint a 30-tól fiatalabbak. De ez csak egy kb életkor. Nem úgy van, hogy kiderítem hogy 29 éves és akkor már nem is tetszik. :D

A velem egykorúakra gondoltam.

2017. ápr. 25. 16:13
 15/30 anonim ***** válasza:
24%

A szüleim 29 és 22 évesek voltak, amikor 1987-ben összeházasodtak.

A bátyám és a barátnője 30 és 24 évesek voltak, amikor három éve összeházasodtak.

Nem tudom miért olyan sci-fi, hogy egy idősebb férfi inkább akar maga mellé egy fiatalabb nőt feleségnek és a gyerekei anyjának, mint egy magával egykorút.

2017. ápr. 25. 16:19
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem sci-fi. De te 6-7 év korkülönbséget írsz. És még ott is esélyes, hogy a 30+os fél kicsit "gyerekesebb", mint az átlagos korosztályabeli férfiak. Mondom ezt úgy, hogy köztem és a férjem között 13 év van. Működik a dolog, de ehhez az is kellett, hogy én komolyabb voltam, mint a korosztályom, ő meg komolytalanabb. Együtt költöztünk albérletbe, majd saját lakásba, lettek gyerekek...stb. Szóval nálunk is működik a dolog már 15 éve, de nem ez az átlag. Egy átlagos 30-35 éves férfi teljesen máshol tart az életben, mint egy 21 éves lány. És hát a kérdező is pont ezt tapasztalja, hogy a neki korban tetsző férfiak nem terveznek vele komolyabban...

2017. ápr. 25. 16:56
 17/30 anonim ***** válasza:
19%

De ez honnan jön hogy a férfi, aki magánál 7-10-15 évvel fiatalabb nőt választ, az gyerekesebb?

A nők fiatalon a legszebbek, legkívánatosabbak a férfiak szemében. Ugyanaz a nő sokkal szebb 23 évesen, mint 33 évesen. Egy 30-as, gyerekekre vágyó férfi nyilván előbb akarna maga mellé egy 23 éves, külsőre is a csúcson lévő lányt, mint ugyanazt a nőt 10 évvel későbbi kiadásban.

Pont mint ahogy a legtöbb nő számára pedig ugyanaz a férfi vonzóbb 33 éves férfiként, mint 23 éves srácként.

2017. ápr. 25. 17:10
 18/30 anonim ***** válasza:
Nagyon tévedsz, ha azt gondolod egy 30 feletti pasi az alakodat nem nézi, sőt hogy nézi.
2017. ápr. 25. 17:22
 19/30 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
#17 Onnan, hogy aki a farkával választ párt az nem túl érett.
2017. ápr. 25. 17:38
 20/30 anonim ***** válasza:

Nézd, az 50 60as féfiak is huszonéves husira vágynának, nyilván :) Ez tény. De egy komoly kapcsolatra, főleg családra vágyó 30+os férfi inkább választ korban közelebb álló nőt /25+/ mint egy 20-21 évest. Mert a 21 éves jó esetben még tanul, dolgozni fog pár évet a szakmájában, utána tervez csak családot. Ami így rendben is van, ne legyen eltartott, mert könnyen kiszolgtatott helyzetbe kerülhet. Ettől még összejöhet neki, de inkább olyan férfivel, aki még nem tart ott, hogy pár éven belül családot szeretne. Én erre értem, hogy gyerekesebb, mert a férfiak jó része 30 főleg 35 körül már vágyik gyerekre, ha nem apukák /ha társat keres akkor nyilván hétvégi / is már. Nekik nem ketyeg a biológiai óra ugyan, de azért egy átlag férfi sem szeretné, ha a gyereke nagypapájának néznék.

Az meg, hogy az idősebb férfiak nem nézik az alakot... Dehogy nem :) Ugyanúgy, mint a fiatalabbaknál, van akinek tetszik a husis lány, van akinek nem. De a többség 30 felett is a vékonyabb nőkre bukik.

2017. ápr. 25. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!