Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak komoly kapcsolatot a férfiak? Velem van a baj? Bővebben lent.
Aki minden ujjára talál 10 nőt, ő nem akar komoly kapcsolatot 40 évesen sem.
Persze, amíg minden nőnek ők kellenek, addig megtalálja továbbra is mind a 10-re a nőt, esze ágában sincs egy iciri-piciri enerigát sem fektetni egy párkapcsolatba.
"Duci vagyok"
ez bármit jelenthet egy gömbölyded nőiestől odáig, hogy tényleg emiatt nem kellesz senkinek
Nagyon hasonló helyzetben vagyok, írtam is ki nem rég egy kérdést, belinkelem, hátha érdekel: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Egyébként én még mindig nem jöttem rá a helyes válaszra, meg igaz, én nem kifejezetten az idősebb pasikat keresem, de úgy döntöttem, nem keresem görcsösen a kapcsolatot, élvezem azt az érdeklődést amit kapok, akármi is a valódi célja az illetőnek. Önbizalomnövelés szempontjából tökéletes ez a felfogás, a végső döntés meg úgyis a te kezedben van, hogy megmarad valami flört szintjén, vagy több is lesz a dologból. :)
"a dagik pont, hogy nem kellenek kekszre"
akkor még nem voltál jó kis bevállalós dagi lánnyal, aki nem fekszik mint egy fadarab, meg finnyáskodik, hanem élvezi amit kap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!