Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30+ éves férfiak, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ éves férfiak, akiknek régen volt, vagy még sohasem volt párkapcsolatotok és akiknek borzasztóan a magány, ti nem éreztetk mérhetetlen dühöt és haragot a nők felé, amiért egyiknek sem kellettetek? Pedig ti mindent megtettetek.

Figyelt kérdés
2021. ápr. 9. 22:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%

Bár én csak lassan leszek 30, de nem. És ha elmúlok 30 akkor sem fogok. Miért tenné ezt bárki is? Ez a saját hibánk, nem másoké.

A vágyakozás bizonyos dolgokra viszont eléggé idegeket próbáló tud lenni olykor. És a legrosszabb benne a tehetetlenség érzése (az életben nem fogok már több pénzt keresni vagy szép lenni), meg az, hogy tudom, hogy sosem leszek boldog. Ez utóbbi még rosszabb.

2021. ápr. 9. 22:18
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem.
2021. ápr. 9. 22:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem süllyedek le odáig
2021. ápr. 9. 22:35
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Őőőőő, hadd gondoljam át, thinking, thinking, thinking...NEM!
2021. ápr. 9. 22:37
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindent?
2021. ápr. 9. 22:39
 6/16 anonim ***** válasza:
49%
5: hát, annyi mindent nem tudtam megtenni, mert úgy igazán esély sem volt. Az iskolai évek hamar elröppentek, utána meg munka van és nagyjából ennyi. Aki csóró az így járt, mert suliban semmi pénzem nem volt, de most sincs sokkal több, a csajok meg a menő pasikat szeretik. Ráadásul az idő is eltelt. Így alakult, nem tehetek róla....
2021. ápr. 9. 23:13
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy csak troll, de lehet, hogy valaki tényleg így gondolkozik? Ennyire buta kérdést kiírni.

30+ voltam, amikor első barátnőm lett. Tavaly nyár óta nincs élettársam. Tudom, hogy mindkettő oka én vagyok és azt is tudom, hogy miként lehet rajta változtani. Majd amikor fejben te is eljutsz ide, megtörik a jég.

2021. ápr. 9. 23:19
 8/16 anonim ***** válasza:
75%

7.

Önmagában már a tehetetlenség érzésének megszűnése is kellemes érzés lehet. Az egyhelyben toporgás, a "mégis hogyan kellene előrébb jutni?" gondolat megválaszolhatatlansága teljesen felemészthet bárkit.

2021. ápr. 9. 23:36
 9/16 anonim ***** válasza:
36%
Vegyél alább az igényekből és növessz f.szt.Már nem lennél tehetetlen.
2021. ápr. 10. 00:08
 10/16 anonim ***** válasza:
67%

9.

Ennek az öncélú beszólásnak nem sok értelme volt. Bunkóbb nem lehetett volna?

2021. ápr. 10. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!