Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak, akik a munkában sikeresek, de párkapcsolatok terén kevésbé?
Szóval, akik stabil egzisztenciával rendelkeznek, de mégsem találnak maguknak párt? Vagy ismertek ilyen férfit? Tudjátok, h ennek mi áll a hátterében?
Leszögezném, h nem társkeresési szándékkal írtam ki a kérdést, csupán kíváncsiságból.
Előre is köszönöm a válaszokat!
havi 87 millió forintot kereső IT mérnökzsenik, de nincs nőjük. >:)
Van az nettó 87 ezer nettó igazából diákmunkából, ami elég sovány.
Mi számít nálad sikeresnek, mekkora fizetéstől?
Én szerintem jól keresek ahhoz képest, mint amennyit mások. Nem tudom ez sikernek számít-e, megélek belőle bőven, tudok is félretenni.
Barátnő soha nem jött össze,pedig tényleg elég jól keresek, de sosem hangoztattam sehol, élőben főleg nem...
Magamat sikeresnek érzem karrierben,jó helyen dolgozom, van egy egészen jó fizetésem is ehhez, ami a mai világban nem is olyan könnyű...
Hozzáteszem, persze ha szórnám a pénzt a nőknek, meg a kocsikulcsot forgatnám a discoba a pulton, biztos lenne olyan nő, aki a pénzemért jönne. Nekem erre nincs szükségem, nem is akarok felvágni semmivel.
29/F
6.-nak.
1.: Jól keresel? Mégis...400+, 600+ 1M...?
2.: Nem kell villogni a lóvéval, de az olyan dolgok, mint öltöny, óra, kocsi, azért sokat mond a nőknek.
6-os és 7-es válaszoló! Szerintem a 300-350 e átlagnak számít, 400 feletti fizut tudom elképzelni ilyen pozícióhoz.
Ám nem konkrétan a pénzre gondolok siker alatt, hanem egy magasabb szintű, nagy felelősséggel járó pozícióra, pl aki több embert munkájáért felelős,vagy sok pénz jön vagy bukik a munkásságán, esetleg ember életek múlhatnak rajta... Persze, ez magasabb jövedelemmel is jár.
Én azt gondoltam mindig, h az ilyen embereknek minden ujjukra akad egy nő. Nagyon kevés ilyen férfival volt szerencsém életem során kapcsolatot kialakítani (nem kerestem ezt) , persze nekik megvolt a maguk keresztje, de villámgyorsan, néhány tali után röppentek is tovább.
Műszakvezető vagyok, netto 400 felett keresek. Szombatozni szoktam, vasárnap szabad.
30 éves vagyok, eddig volt 2 kapcsolatom ami 1 és 2 éves volt illetve 3 csajjal feküdtem le ezen kívül de egyébként egy nagy nullának mondanám a szerelmi életemet. Sok az elutasítás így mostanában nem is próbálkoztam.
Volt olyan randi, hogy kiderült, hogy a csaj irodista 180 ezret fizetéssel mégse sikerült tovább jutni vele hiába van fiatal autóm meg hiába vagyok igényes ha nem jövök be külsőre a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!