Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti sikeresek vagytok Tinderen?
Nekem 8 hónap alatt 200-300 között volt a matcheim száma, úgy, hogy válogathattam. Nem vagyok kimondottan a női szépségideál, egy erős 7es. Ha nem vagy igénytelen magadra, akkot nőként sok matched van, a férfiak nagyrésze Tinderen nem válogat annyit. Főleg hogy az esetek 70%ában a "szia egyéjszakást keresek, érdekel?" üzenetet küldik.
22L
Én nem ezt tapasztalom. Szerintem szimpatikus, aranyos képeim vannak, semmi pucsítás, mellvillantás + pár szó magamról, ami nem elcsépelt, nincsenek benne "hihetetlenül" leíró emoji-k, nem közlöm, hogy milyen jó lenne wine-t inni a dunaparton, meg "utazás <3, gym" stb., még akkor sem, ha ezek jó dolgok :) nem passzív agresszívoskodom a bemutatkozásomban a tindes pasik többségének leírásával. Szerintem ez imponáló annak a rétegnek, aki engem érdekel. Szerintem jó, ha pár szót írsz magadról, mert akinek mondjuk csak 1-6 képe van fent, és nem tud odabüfögni mellé egy szót sem, arról nem gondolom, hogy az intellektuális társaság lehetősége minimális szinten is megmozgatja... nem csodálkoznék, ha hozzám sem tudna/akarna szólni érdemben.
De engem nagyon kevés arc érdekel Tinderről, általában mindenkit balra húzok, mert egyszerűen nem látok bennük fantáziát. Viszont sok szuperlike-ot kapok, illetve általában matchelek, akivel akarok, ezért nem gondolom, hogy béna az "imázs"om. Nem is foglalkozok olyan pasikkal akik ránézésre túl felszínesek, a hajuk állása a legfontosabb bemutatnivalójuk, és ilyen totál alantas semmitmondó dumákkal jönnének. Tudom, biztos sok ember kiesik "pofára" a rostán tévesen, de hát.. nekem meg nincs kedvem végighallgatni a fent említett "egyéjszakást keresel" szerű primitívségeket...
Az megint más kérdés, hogy ezután legtöbb esetben ellaposodik a beszélgetés és nincsenek közös témáink, de gondolom ezért sem érdemes tágítani a szűrést. Vannak érdekes alakok, akikkel szívesen beszélgetek, most a karantén idején úgysem fogok kijárni hozzájuk, aztán majd meglátjuk.
Ja és alapjáraton nem írnék rá pasira. Nézzük, mit tud produkálni magától. :) Ha ennyihez nincs kedve, szerintem engedd el nyugodtan.
Nekem az a bajom, hogy komoly kapcsolatot keresek, a Tinderen lévő pasik 90%-a meg eleve nem. Ebből kifolyólag kicsit több elvarasom van, pl. nézzen ki normálisan, legyen legalább érettségije, tudjon helyesen írni, stb., ezeknek pedig megintcsak sokan nem felének meg abból a maradék 10%-ból. Aki meg igen, annak én vagy bejövök, vagy nem, de most már eljutottam oda, hogy inkább igyekszem biztosra menni és olyat találni, akivel egész biztosan működni fog a dolog hosszútávon, vagy legalábbis nagy valószínűséggel. Az egyéjszakásokat már még untam, így nem látom sok értelmét annak, hogy ilyenekre pazaroljam az időmet feleslegesen.
Kérdezték tőlem egyszer, hogy akkor miért a Tindert használom mégis, miért nem valami komolyabb oldalt? Hát, valahogy ezt sokkal egyszerűbb használni, és lusta vagyok kipróbálni valami bonyolultabbat, meg ez szerintem annyira ismert, hogy az egyedülállók 90%-a használja, szóval szinte bárkit meg tudok találni, akit máshol is meg lehetne.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!