Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak vissza szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak vissza szinte soha tinderen?

Figyelt kérdés

Évek óta csinálom. Egy időre töröltem, most leszedtem újra. Kb két hónap alatt van 100 matchem. Abból kb 30 volt aki válaszra is méltatott. Közülük kb max 15 volt, akivel el lehetett jutni közösségi médiára, hogy ott folytassuk. Ebből kb egy kezemen meg tudom számolni, hány volt, akivel értelmes beszélgetés ki tudott alakulni, és kettő volt, akivel randiig jutott. A két randiból az egyik úgy telt, hogy este találkoztunk, ittunk kicsit, film, és minden volt. Másnap hazament, egy darabon elkísértem. Egy hétig még beszéltünk amikor feldobtam az új találkozót kövi pénteken, és közölte, hogy sajnos összejött a legjobb barátjával, mert úgy döntöttek megpróbálják. Tudomásul vettem. Ez még semmi. A másik csajjal egyik nap elkezdtünk beszélgetni, írtam is, hogy találkozzunk, látszott érdeklődik. Másnap reggel végzett sulival, 10 körül már megbeszélt helyen volt tőlem nem messze, mert még nem volt olyan jó idő, mondta feljönne. Rendben. Közölte van e piám, ő szeretne inni. Oké ittunk egyet, aztán ott is elkezdődtek a dolgok. Megvolt minden aminek kell, és mondta nem sokkal utána, hogy mennie kell, mert a nagymamája ebédet csinál. Én nekem ez jól jött előtte este nem sokat aludtam, így tudtam is aludni. Mondtam neki, hogy elkísérem buszig, de erőlködött, hogy nem kell lemennem szóval elment egyedül. Miután aludtam, írtam neki, hogy elmehetnénk másnap ebédelni vagy moziba vagy hasonló, programozzunk is. Erre küldött egy képet, amin éppen egy csávóval vizipipázik, azzal a felirattal, hogy nem ér rá, randija van.

Ez mégis mi a franc? Ki van írva a profilomra is, hogy komoly kapcsolatot keresek. Nem mondom, hogy nem élveztem, de ha tudom, hogy ez lesz, akkor nem is találkoztam volna ezekkel a lányokkal. Ez ma a norma? Egy délelőttre átmenni egy vadidegenhez, egy gyors menetre és lekoptatni utána?

Szóval két kérdésem van. Miért húznak jobbra a lányok tinderen, ha válaszra se méltatnak, amelyik pedig igen, és el lehet vele találkozóig jutni, miért dob el mint egy darab használt játékot? Hol lehet ismerkedni komoly kapcsolat céljából? Vagy én vagyok teljesen eltévedve? Normális ami történt?

Köszönöm a válaszokat

2020. márc. 16. 04:49
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
82%

100ból egy, ez a szabály. Ha 2 összejött akkor már nagy király vagy. A hosszútávú kapcsolat meg nem a fán terem:)

A te oldaladról vajon mi a hiba? Tinderen nem keresünk hosszútávút

Olyanokat matchelsz akik nem hozzád valók, önismeret barátom, önismeret.

2020. márc. 16. 06:11
 2/43 A kérdező kommentje:

Nem értek egyet az első válaszolóval. Szerintem igenis fontos találni valakit minél hamarabb.

Második, hol keressek akkor? Egyetemen próbálkozom, de vagy van barátjuk, vagy egyszerűen olyanok, hogy szöges ellentéteim.

Én olyat keresek aki tervezi a jövőjét, és nagy családot akar. De amit tapasztalatok a korombeliektől inkább az, hogy csak az ivás meg a buli, vagy alkalmi vagy kapcsolatok válogatva két havonta.

Volt egy csaj akivel összebarátkoztam. Volt palija elkezdett írogatni. Szép lány de nem volt az esetem, viszont jókat filozofáltunk, és jó volt, hogy lett egy barátom egyetem szóval why not. Aztán egyre több red flag volt vele is. Gyárkémény, iszik, szarrácsalta a paliját, semmilyen cél a jövőre nézve csak a majd lesz valahogy, szóval teljesen degenerált az én szememben. Nem tudom mit tegyek.

2020. márc. 16. 07:01
 3/43 A kérdező kommentje:

Mi a hiba az én oldalamon? Talán nem nézek ki elég jól. Lehetnék edzettem, ez tény. Nem vagyok elhízva, inkább az a vékonyabb alkat vagyok. Persze van rajtam azért hús, nem a gulyás Márton féle csont és bőr vagyok ami összeesik ha ráfingok.

De egyébként tényleg szeretném tudni mi a hiba velem. De nem tudom.

2020. márc. 16. 07:05
 4/43 anonim ***** válasza:
66%

Ember, nézz már szét a mai huszonéves p_csáknál... Közülük keresel olyat, aki hosszútávra tervez, családdal, mindennel? :D Még ők maguk sem tudják, mit akarnak. De nem baj, majd felébredsz.

(Ez nem a te szégyened, ez csak a naivitásod.)

2020. márc. 16. 07:15
 5/43 anonim ***** válasza:
63%

Amit leírsz, annak több oka van:

1. A Tinderen elsősorban csak alkalmi kapcsolatra vágyók vannak, ha tehát tartós kapcsolatot keresel, arra ez az alkalmazás nemigen alkalmas.

2. Jól írja az előző válaszoló, hogy az internetes társkeresőkön nagyon sok nőnek kell írni, míg egyvalaki szóba áll veled. Ez teljesen általános jelenség, minden társkeresőre igaz. Ennek az az oka, hogy a bőség zavarában a nők becsömörlenek. Egy jobb kinézetű nő mondjuk kaphat napi 10-20 levelet is. Ki tudna ennyire válaszolni és mindenkit számontartani? Ráadásul azzal, hogy egy nő egyvalakivel elkezd randizgani, még általában nem lép ki a társkeresőből, így közben kaphat újabb és újabb vonzónak tűnő férfiaktól megkereséseket, azaz bármikor elcsábulhat. A társkeresők olyan helyzetbe viszik a nőket, mint ha beszabadítanának egy gyereket egy cukrászdába, hogy ehet, amennyit csak akar: a gyerek belekezd egy süteménybe, de az első falat után már a szeme a másikat kívánja.

3. Ha egy nő az első randin lefekszik veled, az egészen biztosan virágról virágra szálló pillangó, aki nem fog megmaradni melletted.

Én mindemiatt azt tanácsolom, hogy menj át komolyabb társkeresőre (pl. Randivonal), valamint hogy hagyományosabban ismerkedj, ne is próbálkozz szexszel az elején, ne is kezdeményezz ilyesmit. Eleve csak olyan 1-2 órás programokat ajánlj a nőnek kezdetben, amelyek teljesen "ártatlanok": séta, mozi, koncert, színház meg hasonlók. Ha valakinek ez nem tetszik, az nem baj, hiszen úgysem őt keresed. Ez tehát egy előzetes szűrő is. Az a nő, aki valóban komoly kapcsolatot keres, először úgyis a lelkedet akarja megismerni és csak utána a testedet.

2020. márc. 16. 07:18
 6/43 A kérdező kommentje:
Utolsó. Köszi a választ. Kezdem már érteni. Viszont kint van a profilomban, hogy én komoly dolgot keresek. Akkor miért kezdenek ki velem? Vagy ez jó kaland nekik, hogy kihasználják azt aki nem ennyit akarna és utána otthagyhatják?
2020. márc. 16. 07:28
 7/43 anonim ***** válasza:
82%
Mert ahhoz nem nézel ki elég jól, hogy összejöjjenek veled a lányok. Még az alkalminál is alacsonyabban van a mércéjük, mert úgy nem kell felvállalniuk mások előtt.
2020. márc. 16. 07:29
 8/43 anonim ***** válasza:
28%

Kit érdekel szerinted, hogy te kit keresel? Az érdekli őket, hogy ők kit keresnek.

A bemutatkozónak olyannak kell lennie, ami nem csak a figyelmet hívja fel, hanem le is koptatja azokat, akik kicsit finnyásabbak. Írj specko dolgokat, amik neked tetszenek, de tudod, hogy nem mindenkinek jönnek be. Aki ezen átverekedi magát az már valószínűbb hogy jó lesz.

2020. márc. 16. 07:50
 9/43 anonim ***** válasza:
44%
#7: A nők a társkeresőkön gyorsan hozzászoknak ahhoz is, hogy amit a férfiak írnak magukról, annak legtöbbször a fele sem igaz. Rengeteg nős férfi keres például önmagát függetlennek mondva szeretőt a felesége mellé. Sok a gátlástalan szoknyavadász a társkeresőkön, aki össze-vissza hazudozik, hogy minél több nőt lefektessen. Ezért tehát hiába írod ki, hogy komoly kapcsolatot keresel, azt úgysem veszik készpénznek, s azt gondolják, valószínűleg csak azért írod ezt, hogy vonzóbb legyél a nők szemében, holott valójában csak szexre vágysz. Én is például teljesen világosan leírtam a társkeresőn, hogy valódi, tartós társkapcsolatra vágyom, s a múltkor rám írt egy férjes, gyerekes nő, akiről kiderült, hogy esze ágában nincs otthagyni a családját, csak egy kis romantikára vágyik. S nem ez volt az első ilyen eset.
2020. márc. 16. 07:51
 10/43 A kérdező kommentje:

A mércés mondatod nem értem.

Hát nézd, 190 cm magas vagyok, széles vállakkal, bár valóban nem egy kigyúrt valaki, vékony alkat vagyok. Nem vagyok tökéletes, de azért a vállalhatatlantól messze állok szerintem. Bár lehet el vagyok tévedve . Jól is öltözöm, sportolok, olvasok. Persze lehet rosszul látom és jóval jobbnak gondolom magam mint amilyen vagyok. Egyébként olyan kicsit átlagos felettinek gondolnám magam. Mondjuk egy 10/6-7. De lehet rosszul látom. Csak nem tudom hogy tévedhetek ekkorát. Bár gondolom aki téved sose látja hol téved.

2020. márc. 16. 07:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!