Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak vissza szinte soha tinderen?
Évek óta csinálom. Egy időre töröltem, most leszedtem újra. Kb két hónap alatt van 100 matchem. Abból kb 30 volt aki válaszra is méltatott. Közülük kb max 15 volt, akivel el lehetett jutni közösségi médiára, hogy ott folytassuk. Ebből kb egy kezemen meg tudom számolni, hány volt, akivel értelmes beszélgetés ki tudott alakulni, és kettő volt, akivel randiig jutott. A két randiból az egyik úgy telt, hogy este találkoztunk, ittunk kicsit, film, és minden volt. Másnap hazament, egy darabon elkísértem. Egy hétig még beszéltünk amikor feldobtam az új találkozót kövi pénteken, és közölte, hogy sajnos összejött a legjobb barátjával, mert úgy döntöttek megpróbálják. Tudomásul vettem. Ez még semmi. A másik csajjal egyik nap elkezdtünk beszélgetni, írtam is, hogy találkozzunk, látszott érdeklődik. Másnap reggel végzett sulival, 10 körül már megbeszélt helyen volt tőlem nem messze, mert még nem volt olyan jó idő, mondta feljönne. Rendben. Közölte van e piám, ő szeretne inni. Oké ittunk egyet, aztán ott is elkezdődtek a dolgok. Megvolt minden aminek kell, és mondta nem sokkal utána, hogy mennie kell, mert a nagymamája ebédet csinál. Én nekem ez jól jött előtte este nem sokat aludtam, így tudtam is aludni. Mondtam neki, hogy elkísérem buszig, de erőlködött, hogy nem kell lemennem szóval elment egyedül. Miután aludtam, írtam neki, hogy elmehetnénk másnap ebédelni vagy moziba vagy hasonló, programozzunk is. Erre küldött egy képet, amin éppen egy csávóval vizipipázik, azzal a felirattal, hogy nem ér rá, randija van.
Ez mégis mi a franc? Ki van írva a profilomra is, hogy komoly kapcsolatot keresek. Nem mondom, hogy nem élveztem, de ha tudom, hogy ez lesz, akkor nem is találkoztam volna ezekkel a lányokkal. Ez ma a norma? Egy délelőttre átmenni egy vadidegenhez, egy gyors menetre és lekoptatni utána?
Szóval két kérdésem van. Miért húznak jobbra a lányok tinderen, ha válaszra se méltatnak, amelyik pedig igen, és el lehet vele találkozóig jutni, miért dob el mint egy darab használt játékot? Hol lehet ismerkedni komoly kapcsolat céljából? Vagy én vagyok teljesen eltévedve? Normális ami történt?
Köszönöm a válaszokat
Ne add föl!:)
Én lányként irtó hülyékbe botlok bele. Aláztak már olyan szinten meg üzikben,hogy a jogi útra is vihettem volna(jogászok a szüleim,nekik mutattam meg ezeket)😂.
No de nem csüggedek miattuk,csak őket minősíti,nem engem.
"Hatha van valahol rejtozve meg kivetel."
Nagyon sok férfi utolsó reménye. Én igazából nem is csodálom már, hogy sokan nem látják a fényt az alagút végén és inkább feladták. Mert tényleg rohadt sötét és kilátástalan a helyzet.
Manapság a társkeresők nőknek szólnak,főleg ők tudnak ott nagyszerűen válogatni sok pasi közül.Persze össze lehet hozni társkeresőn is komoly kapcsolatot nővel,de manapság nem egyszerű,meg nagyon időigényes is.Tapasztalatból mondom.Tinder meg hasonlók inkább esetleg szexkapcsolatra jó opciók,másra nem.Manapság nincsen olyan,hogy komoly társkereső.Randivonal sem jó és emellett fizetős.Sok az inaktív (esetleg kamu) felhasználó ott is.Való életben próbálj meg ismerkedni,ne ilyen semmirekellő helyeken.
32/F
Hát hibáztathatsz bárkit, de ha komoly kapcsolatot keresel, akkor ne dugj meg mindenkit már az első randin! Komoly kapcsolat nem azzal kezdődik, hogy k..tatok egyet, aztán megpróbálsz vele ismerkedni. Aztán ha a csaj nem akar többet, mert az jön le neki, hogy te sem, akkor idejössz rinyálni. Magadnak ásod ezt a gödröt.
Az istenért is, ha valamit elhatározol, akkor tartsd magad hozzá ember és legyen annyi tartásod, hogy nem adod oda magad az összes ribizlinek, aki hajlandó találkozni veled!
Itt a végén miért pontoztátok le a hölgy válaszolót? Férfiként írom, hogy tök jogos amit ír.
Ennek nem nárcizmus a neve, szimplán lúzerek vagytok, és nyomulósok. Egyből akartok minden nőt magatok mellé.
Kedves 45.válaszoló!
Ne haragudj,de aki anyázik az te vagy. Gyűlölet beszédnek értékeled az írásomat? Mert nem tetszik mások írása,ami valós?Ez utal komplexusokra. Amúgy csak zárójelben megjegyzem,hogy te betegeztél le elsőként,te voltál az első,aki szót emelt rám.Elhiszem,hogy bunkóztak a nők. Viszont túlzol a számokkal. Vagy veled van a probléma és tényleg azért küldenek el mindig olyan stílusban,amilyenben. Másik pedig te általánosítasz,nem én. Te szítod itt a tűzet,nem én. Ha normálisan állnak hozzám,én normálisan beszélek velük. Te meg rögtön már feltételezel és támadsz.
A vitát ezennel befejeztem,mert te nem vagy hajlandó más nézőpontját felfogni és csak a saját mondandódat hajtogatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!