Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen ha a beszélgetés behal, érdemes folytatni?
Naponta több 10-100 ember ír rá, ha nem tetszik neki akár az első mondat, vagy valaki gyorsabb, akkor miért ne mondhatná azt hogy bye. Sőt még írni se kell, minden joga megvan hogy offoljon bármi alapján. Ugyanúgy te is csinálhatod ezt és beszélhetsz olyannal aki nem szalagsorként tekint az emberekre. Emellett semmit nem jelent az hogy fent van az oldalon, lehet simán csak nézelődik vagy hülyeségből használja és nem is érdekli mik mennek ott.
Ha jól indulnak a beszélgetések és általában behalnak, akkor lehet túl unalmas témák jönnek fel vagy túl unalmasan viselkedsz és hamar elveszti az érdeklődést.
Sajnos ilyen felszínes az a platform ahol ismerkedsz, ezzel számolni kell.
Akkor annyi. Parhuzamosan masokkal is kommunikal. En az elejen kusztam-masztam szinte. Sajat egombol marad igy is, de naiv voltam. Sot, ha nem irsz, meg akkor van esely inkabb. De mar az nem erdekelne.
Ne vedd magadra! Tulkinalat is van. Es gyakran nem vesszuk eszre magunkat, meddig volt erdeklodes, mikortol volt mar eroltetes.
Ne add fel a tarskeresest, ne eld meg kudarckent, de engedd el ezeket.
Konnyu mondani, tudom. Felgyorsulva megy minden, de barmilyen kimeletlen, nagyon hatekony megis. Kitartas.
Azért nem kell a nket annyira leírni.
Nekünk sem olyan könnyű ez a fajta ismerkedés. Pláne, ha valaki nem az a cserfes szófosó, aki a semmiről is folyamatosan képes csacsogni.
Amíg nem volt személyes találkozás sem, nem ismerem a másikat, semmit nem tudok róla szinte, esetleg még közös érdeklődési kör se nagyon van, addig nehéz megtartani a beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!