Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő legalább közepesen szép, akkor Tinderen rengetegen lájkolják és nagyon sok párja lesz, akik nagy részétől üzenetet kap. Ezek közül a lány kiválasztja a legjóképűbb férfiakat és csak nekik ír vissza?
Én mondjuk azt nem tudom megérteni, hogy minek húz jobbra olyat, akivel nem tervez beszélgetni, vagy ha meggondolja magát, miért nem válik szét match után?
Bevallom, férfiként én is jobbra húzok mindenkit, mert nem akarok órákat foglalkozni ezzel, aztán akikkel matchelek, de nem tetszenek, azoktól szétválok.
igen.
neked is lenne 4-5 óra alatt 50+ matched, akkor te is csak a legszebb nőkkel foglalkoznál.
Hat ma jartam ugy, en a no, hogy egyefene alapon jobbra huztam valakit. Hat persze, hogy match, persze, hogy azonnal irt. Sajnos valaszoltam, es nagyon haragszom magamra. Buntudat kozben, csak irtam, aztan lenemitottam inkabb a telefont.
Az tortent, hogy nagyon elszantan akartam gyorsan valakit pont akkor, szexrol es mar jelen helyzetben Snapchatrol van szo. Egy akkora rakas szornyszulottet dobott fel a Tinder, hogy gyakorlatolag az elso emberszabasut jobbra huztam. Pedig ezerszer megfogadtam, hogy nem szabad.
van jelenleg 20 találat
ebből egy irt,(az is csak dugni akart) a többi meg se mukkan
26N
ui a pasik szinte minden nőt jobbra húznak ...
Még csak közepes csinosnak se kell lennie. De amúgy igen.
Minden nőnek a tinderen van több száz likeja és min 40-50 matche. Ezt több nő is mondta
Még a csúnyácskáknak is, csak annyi a különbség hogy őket nem a top pasik jelölik de ők is tudnak bőven válogatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!