Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudtok Tinderen párhuza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudtok Tinderen párhuzamosan több emberrel beszélgetni? Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Jelenleg 18 olyan matchem van, akikkel beszélek. Én nem szoktam senkire ráírni, de ha a fiú ír, arra visszaírok mindenképp és nem egyszavas válaszokat, hanem összetett mondatokat. Viszont elég megterhelő ennyi emberrel folyamatos interakcióban lenni, egyre többször érzem azt, hogy nincs már kedvem annyira hozzá, főleg, ha ugyanaz a kérdés merül fel. Bunkó viszont nem szeretnék senkivel lenni, hogy lekoptatom, így mindig erőt veszek magamon, belegondolok, hogy fordított helyzetben nekem ez milyen rosszul esne. Szívem szerint elhívnám őket randizni, mindegyikükkel lennék kb.10-15 percet (nyilván nem mindenkivel egy nap) és eldönteném, hogy ki az aki élőben is megnyerő. Ez nagy szemétség lenne? Lehet el sem jönnének, csak írogatni jó velem? Nem akarok azért olyan érzetet kelteni bennük, mintha castingolnék.

#fiú #Tinder #parhuzamos csetelés
2020. márc. 12. 18:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Pedig azt csinálod. Férfiként is. Jól kell kérdezni, hamar feltenni a lényeges kérdéseket és ha nagyon nem akk kuka. Csajok is el sem jönnek talira.
2020. márc. 12. 18:57
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Az a baj hogy a bőség zavarával küzdesz, és olyan "megoldást" találtál rá amivel ez nem oldódna meg (az hogy minddel randiznál). Alapból kár 2-3 embernél többel beszélni egyszerre.

Szerintem tornázd le a 18-at olyan 8-ra, így netes beszélgetés, szimpatikusság alapján. Aztán 8-al randizol, letornázod 4-re, már csak azzal a 4-el lesz második randi, stb... Ezt már benézted, csak ezt a megoldást látom, és valószínűleg a sokadik randit már rohadtul fogod unni. Legalább legközelebb nem csinálsz ilyet.

2020. márc. 12. 18:59
 3/17 A kérdező kommentje:
Nyilván van a fejemben az eddigi beszélgetesek alapjan egy kép arról, hogy kivel mennyire egyezünk, mennyire tudnék többet elképzelni. De fogalmam sincs, hogy ez élőben is így lenne-e, lehet aki most a legszimpatikusabbna tűnik élőben kevésbe lesz az vagy épp fordítva. Elég bunkóság lenne részemről, ha ad hoc benyögném, hogy nem téged kereslek. Hogy lehet ezt a helyzetet udvariasan kezelni, ti mit csináltok ilyenkor?
2020. márc. 12. 19:03
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
18 férfin osztozik a figyelmed ahelyett hogy egyre vagy kettőre koncentrálnál. Elveszel a részletekbe, felszínes lesz az egész, csak időtöltésnek jó, sokan arra is használják. A férfiak közül aki akar tőled valamit az találkozni is akar, a hetekig tartó levelezés csak az ego-ról szól.
2020. márc. 12. 19:03
 5/17 A kérdező kommentje:
Olyan típus vagyok, aki utál megbántani másokat, egy nem után is napokig képes vagyok őrlődni, hogy vajon mennyire sértettem meg az illetőt (legyen szó akár egy kisebb szívességről, akár valamilyen programra invitálásról) és mindez nemcsak férfi-női relációban igaz rám.
2020. márc. 12. 19:06
 6/17 A kérdező kommentje:
Igyekszem mindenkire maximalisan figyelni, hosszú válaszokat adni, visszakérdezni, őszintén érdeklődni és minél jobban megismerni őket, nemcsak a felszínt karcolgatni. Annyit írogatok Tinderen, hogy szerintem egy grafomán megirigyelhetne.
2020. márc. 12. 19:09
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is így voltam az elején. Pár emberrel átmentem más platformra,a többiekkel reggel/este egy egy üzi ment csak.
2020. márc. 12. 19:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Igazából felvetheted a találkozást mindegyiknél, gondolom úgyse menne el mindegyik (bár férfiak ritkább hogy lemondják mint a nők). De akkor meg az lenne a bajod hogy megunnád már a randizgatást.

Én is olyan vagyok mint te, utálok megbántani másokat, ezért mindig azt csináltam hogy szép lassan leépítettem a beszélgetést a csajjal. Egyre rövidebben és kevesebbet válaszoltam, amíg elhalt a beszélgetés. Ha utána nem keres többet és nem próbálja életben tartani a dolgot akkor azt hiszem megvan a válasz.

De igen ilyenkor megvan a veszélye hogy pont az építed le akit nem kellett volna. Nem tudsz ellene mit tenni, randizz párral aztán csak lesz köztük olyan aki megfog.

2020. márc. 12. 19:16
 9/17 A kérdező kommentje:
Akkor facebookon menne ugyanez, azzal sem lennék előrébb. Jelenleg az a helyzet, hogy munkaidőm (9-18) és alvás (0:30-5:30) kivételével igyekszem minél több időmet rájuk szánni. Persze, ha vásárolok, barátnőkkel találkozom, kirándulok, takarítok stb., akkor nem a telefon az első, de ezt tisztázom is velük, hogy reggeli és esti órákban érek rá a hétköznapokon, ha nem írok azonnal vissza az azért van, mert nem tudok, nem lekoptatásnak szánom. Nem tudom, akik tényleg éjjel-nappal írogatnának, ők hogy abszolválják a napi teendőiket.
2020. márc. 12. 19:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennek így SEMMI értelme. Szettepi az egész napodat a felszínes chatelgetes aminek nyilván a 90 százalékából semmi sem lesz. Egy dolgot tudsz csinálni: önkontroll. Ne gyűjtsön be 18 pasit egofenyezesnek hanem max 2-3 és minél hamarabb randi.
2020. márc. 12. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!