Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudtok Tinderen párhuza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudtok Tinderen párhuzamosan több emberrel beszélgetni? Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Jelenleg 18 olyan matchem van, akikkel beszélek. Én nem szoktam senkire ráírni, de ha a fiú ír, arra visszaírok mindenképp és nem egyszavas válaszokat, hanem összetett mondatokat. Viszont elég megterhelő ennyi emberrel folyamatos interakcióban lenni, egyre többször érzem azt, hogy nincs már kedvem annyira hozzá, főleg, ha ugyanaz a kérdés merül fel. Bunkó viszont nem szeretnék senkivel lenni, hogy lekoptatom, így mindig erőt veszek magamon, belegondolok, hogy fordított helyzetben nekem ez milyen rosszul esne. Szívem szerint elhívnám őket randizni, mindegyikükkel lennék kb.10-15 percet (nyilván nem mindenkivel egy nap) és eldönteném, hogy ki az aki élőben is megnyerő. Ez nagy szemétség lenne? Lehet el sem jönnének, csak írogatni jó velem? Nem akarok azért olyan érzetet kelteni bennük, mintha castingolnék.

#fiú #Tinder #parhuzamos csetelés
2020. márc. 12. 18:49
1 2
 11/17 Noren1989 ***** válasza:

Ennyi emberre figyelni szerintem is badarsàg. Vàlassz ki néhàmyat, bàr szivem szerint egyetlen egyet írnék. Mifelénk régen még úgy működött, hogy egy szimpatikus lett, a többinek pedig finoman jelezted, hogy nem tudsz velük tovàbb foglalkozni. Mindezt akàr az első randi előtt.

Persze elhiszem, hogy mekkora boost lehet a mindennapokban, hogy ennyi érdeklődöd van...

2020. márc. 12. 20:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem most jobban aggaszt az, hogy miért csak 5 órát alszol naponta.
 13/17 A kérdező kommentje:
Írtam is, hogy jó lenne velük találkozni személyesen és utána szerintem tudnék dönteni, hogy kivel érdemes folytatni az ismerkedést. Írásban mindenkiben találok valamit, ami szimpatikus, nyilván valaki jobban, valaki kevésbé. Nem ragadunk le a hobbik, utazás, család, tanulás/munka kérdéseknél, velem szinte tényleg bármiről lehet beszélgetni. Egyébként nem húzok mindenkit jobbra, tényleg csak azokat, akik nagyon megnyerőek a képeik alapján (kb. 100-ból 7-10 ember), nem matcheket gyűjtök és nem egotuningra használom az alkalmazást.
 14/17 A kérdező kommentje:
Évek óta ennyit alszom, nincs igényem többre. Ennyi idő alatt is maximálisan kipihenem magam, így legalább reggel is jut időm mindenre, nem kell kapkodni. Emiatt nem kell aggódni.:)
2020. márc. 12. 20:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Egyébként már napok óta nem nézegetek új embereket, pobt ezért, hogy ne nőjön tovább a beszélgetőpartnereim száma. Vannak még 7-en, akikkel egyezésünk van es nem írtak, őket egyelőre jegelem (nem írok nekik én).
2020. márc. 12. 20:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem csinálom. Ha van is match-em, borítékolhatóan nem válaszol. Érdekes, mintha nem lenne “átmenet”: valakinek vagy tényleg vannak egyezései, és azokkal aktívan tud is beszélgetni, vagy (szinte) senki. A nők szinte mindig az előbbi kategóriába tartoznak, úgy tűnik. De szerencsére a gyk-ról tudjuk, hogy a nőknek is ugyanolyan nehéz az ismerkedés... Elvégre ki kell választani 18 férfi közül, hogy ki legyen a befutó!

Kérdező, ha egyszerre randizgatnál velük, azzal szerinted nem bántanád meg őket?

2020. márc. 12. 20:57
 17/17 VincentLaw ***** válasza:
100%

Én már annak is örülök, ha van valaki, aki visszaír és utána el is indul a beszélgetés. Mert sajnos az sem garancia semmira, ha visszaírnak, a kétbites válaszokkal nehéz mit kezdeni.

Hát mostanában a lányok azt csinálják, ha nem szándékoznak az illetőtől semmit, egyszerűen ghostingolnak. Persze van olyan is, aki tisztességesen leírja, hogy bocsi, de jelenleg most más valaki van, aki szimpatikusabb. Persze ez sem sokkal jobb, mert ha valakivel beszélgetsz már egy ideje, sok dologról, és már le is van beszélve egy találkozás, és benyög egy ilyen mondatot, akkor az egész szituáció átfordul abba, hogy 'ha nincs ló, jó a szamár is', és ebben a szituációban szamárnak érzed magad, teljesen jogosan. Erre szerintem nincs bevált recept, hogy hogy lehet finoman udvariasan elutasítani az embert, hiszen magad mentél bele, te alakítottad ki az egész helyzetet, hogy belementtél az ismerkedésbe 18 emberrel egyszerre, és ha tényleg még érdeklődő is vagy az összes felé, sanszos, hogy bele is élik magukat, hogy egy értelmes lány, aki még kíváncsi is a dolgaim iránt. Aztán majd jön a fekete leves, mert ebből 17 et valahogy le kell ráznod, ha nem az összeset, mert élőben mondjuk egyik sem fog meg. És jogosan fogja érezni az összes, hogy meg lettek vezetve.

2020. márc. 13. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!