Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos külsejű férfi hogy találjon magának átlagos külsejű lányt a Tinderen, ha ezek a lányok csak a legjobb pasiknak írnak vissza?
Most ez tapasztalat vagy eloitelet? Es te atlagos lanyoknak irsz vagy szinten atlag folottieknek?
Mibol all akkor is regisztralva maradni es naponta szigoruan iksz percig lajkolni a noket. Es persze ha megis van Match, chatelni.
Ne szanj ra sok idot, ne less ra folyton. De muszaj ezt a vasat is tartani. Mert legfokepp ezzel a hozzaallassal nem ersz el semmit.
Vannak hozzad hasonlo helyzetu lanyok, azok kozt igenis akadhat, aki visszalajkol.
Az utolsónál a pont.:)
Nem tudom,hogy mi számít "átlagosnak". Én is fönt vagyok:vékony,pici,szőke lányként.(semmi kirívó kép,egészalakos,ruhás képeim vannak) Komoly egyetemen tanulok és nem a "shoppingolás"a hobbim. Nem a kocsiban pózoló,piálós srácok jönnek be. Pénz sem érdekel,mert jól élek. A való életben nagyon nehezen ismerkedem viszont. Ezért regisztráltam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!